Kategoriler
iOS

İOS İçin Yetenek ve Beceri Oyunu – Cut the Rope 2

Cut the Rope da Aksiyon Devam Ediyor

Popüler beceri ve yetenek oyunlarından birisi olan Cut the Rope oyununun daha önce farklı isimler ile bir kaç versiyonu çıkmıştı. Fakat popülerliğinin artması ile ikinci oyun olarak Cut the Rope 2 oyununu çıkardılar. Şimdilik yalnızca İOS işletim sistemli cihazlarda oynanabilecek olan oyun yine çok eğlenceli.

İlk Olarak İOS da

ZeptoLab geçtiğimiz haftalarda duyurduğu serinin yeni oyunu Cut the Rope 2’yi iOS kullanıcılarının beğenisine sundu. Cut the Rope 2’nin oynanış videosunu ile birlikte çıkış tarihini de daha önce paylaşan firma, sözünü tuttu ve oyunu App Store’da yayınladı. Cut the Rope serisinin önceki oyunlarında iPhone ve iPad (HD) versiyonları olmak üzere 2 farklı seçenek sunan firma, serinin ikinci oyununu evrensel yani tüm iOS cihazlar için geliştirmiş. Oyunun Android sürümünün ise önümüzdeki yıl yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Cut the Rope 2

Serinin ikinci oyununda Om Nom’a farklı karakterle eşlik ediyor. Bu sayede eskiden sabit duran ana karakterimizi yerinden oynatarak şekerlerine yaklaştırabiliyoruz. Yepyeni bulmacaların eklendiği Cut the Rope 2 mobil oyuncuların kaçırmaması gereken bir yapım olmuş.

Cut the Rope 2 Oyun Videosu

iOS işletim sistemi İçin Beceri ve Yetenek Oyunu Cut the Rope 2 İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com