Kategoriler
İnternet

İşletmeler İçin Facebook Business Manager Tanıtıldı

Facebook Büyümeye Devam Ediyor

Her geçen gün kendini geliştiren ve hemen her alana hitap etmeye çalışan Facebook, bu kez de işletmelere yönelik bir uygulamayı hayata geçirdi. İşletmelerin Facebook hesaplarını, reklam hesaplarını ve ödeme şekillerini bir yerden yönetme imkanı sunan Facebook Business Manager uyggulaması tanıtıldı.

Hayatı Kolaylaştıran Uygulama

Facebook Business Manager, işletme yöneticilerinin Facebook sayfalarını ve reklam hesaplarını aynı yerden yönetmelerini sağlayarak bu konuda kullanıcı dostu bir uygulamanın kapısını açıyor. Bu şekilde işletmeler, daha hızlı şekilde çalışabiliyor. Reklam hesapları ve sayfaların oluşturulması için harcanacak süre oldukça azaltılırken kontrol imkanı da geliştirilmiş oluyor. Sayfalar ile hesaplara kimlerin erişiminin olduğu net bir şekilde görülebiliyor ve izinler kaldırılabiliyor ya da değiştirilebiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Business Manager

Tüm bu özelliklerin tek bir noktadan gerçekleştirilebilmesi ise daha önce de belittiğimiz gibi Facebook Business Manager’in dikkat çeken özelliği. İşletme çalışanları için de benzer kolaylıklar söz konusu.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com