Kategoriler
Oyun

Need for Speed Carbon – PC İçin NFS Araba Yarışı Oyunu

“Need for Speed Carbon” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Yarış olan oyunun çıkış tarihi 3 Kasım 2006. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – Play Station 2 – Wii – GBA – XBOX – GCN – NDS – PSP

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 19,99 TL olan “Need for Speed Carbon” oyunu http://www.dr.com.tr oyun satış mağazasında %10 indirimle 17,99 TL’dir.

“Need for Speed Carbon” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 1.7 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 512 MB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 64 MB (GeForce 4 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 6 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows  2000/XP.

Need for Speed Carbon

“Need for Speed Carbon” Nedir? “Need for Speed Carbon” Oyun Özellikleri

Her zamanki gibi ortalama bir hikaye. Ancak hikaye her ne kadar ortalamayı geçmesede, izlenen videolar sinema tadında. Kullanılan teknik sayesinde sinematiklerde oynayan kişiler gerçek görüntüleri ile kaydedilmiş, ancak oyun ortamına bazı işlemlerden geçirilerek yerleştirilmişler. Hal böyle olunca mükemmele yakın grafikli videolar, bizi atmosferin içine çekmekte bir hayli yardımcı olmakta. Oyunumuz bir önceki seri olan Most Wanted ile don bulan şehirden kaçışımızla devam ediyor. Rockport şehrinden ayrıldık ve artık yeni sokak yarışları yeni çılgınca modifiye ve heyecan için yeni şehrimiz olan Palmont şehrine varıyoruz.Amaç ve konu saptırılmadan sürüyor ve işin güzelliği yaptığımız yarış bölgeleri kazandığımız yarışlara göre bizim oluyor.

“Need for Speed Carbon” Video

“Need for Speed Carbon” İndir Download Satın Al

“Need for Speed Carbon” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com