Kategoriler
İnceleme

Need For Şahin Nasıl Oynanır?

Yerli Yapım Bir Yarış Oyunu

Need For Şahin oyunu adından da anlaşılacağı gibi yerli yapım bir araba yarışı oyunu. Ülkemizde son derece popüler olan ve halen kullanılmakta olan Tofaş’ın Şahin ve Doğan model arabalarının yer aldığı bir yarış oyunu. Zira bu arabaları hala seven insanlar var. Özellikle gençler. Çünkü bu arabalar artık Türkiye’de klasik hale gelmiş arabalar.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyunu açtığınız zaman karşınıza tabi ki Şahin arabalar çıkıyor. İlk olarak size 2 tür araba veriyor. Birisi sedan model diğeri ise H-Back model. Bunlar Şahin ve Doğan model arabalara benzetilmiş tabi. Burada arabanızın rengini değiştirebiliyorsunuz. Oyunda sadece yarış modu açık. Yanlama, Serbest ve Çok Oyunculu modları çok yakında gelecek yazıyor.

Şahin ve Doğan İle Yarış Başlıyor

4 tur üzerinden yarışıyorsunuz. Ekranın sol tarafında yön tuşları sağ tarafında ise gaz ve fren pedalları bulunmakta. Arabanızın kamerasını da değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca arabanızda nitro da var. Yarış yaptığınız yerler ise tanıdık yerler. Mesela İstanbul Beşiktaş gibi. Belki de oyunun en güzel yanı. Oyun yerli olunca tabi ki oyunun dili de tamamen Türkçe.

Need For Şahin oyun incelemesi

Eğer nitro kullanırsanız arabanızın hızı 100 km’ye kadar çıkıyor. Yalnız arabanızı kullanırken virajlara gelince yavaşlayın. Çünkü virajlarda kenarlara çarptı mı araba takılıyor. Oyun sadece Android platformu için yayınlanmakta. Yani iOS ve Windows Phone gibi platformlar için bu oyun yok.

Android İçin Need For Şahin İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com