Kategoriler
İnceleme Özel

One Piece Pirate Warriors 3 Oyun İncelemesi

Popüler Çizgi Film Oyunu

One Piece Pirate Warriors 3 oyunu çok eskiden popüler bir çizgi filmden esinlenerek yapılmış bir dövüş oyunu diyebiliriz. Hem PC hemde diğer oyun konsolları için yayınlanan bu oyunu açtığınız zaman başlarda bir video izliyorsunuz ve bu video doğrudan çizgi filmden alınmış. Yani bu video ile çizgi filmi izlemeyenler veya az izleyenler için bir ön bilgi verilmekte. Diğer bir deyişle oyunun hikayesi anlatılmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu video geçtikten sonra artık oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Sonrasında karşınıza artık menüler gelmekte. Bunlardan birisi de harita. Haritada gördüğünüz bütün kırmızı noktalar öldürmeniz gereken yerler. Oyuna hemen başlamak istiyorsanız “Battle Start” butonuna tıklayın.

Oyuna başladığınızda size döğru belki yüzlerce adam geliyor ve sizin bunların hepsini döverek yenmeniz gerekiyor ama bu oldukça kolay. Çünkü sizin de özel güçleriniz var. Yani kollarınız ve bacaklarınız gereğinden fazla uzuyor. Böylece düşmanlarınızı kendinize yaklaştırmadan öldürebiliyorsunuz. Oyunu oynarken ekranın üstünde harita gözükmekte. bütün adamları öldürdükten sonra ise bazı objeleri buluyorsunuz.

One Piece Pirate Warriors 3 inceleme3

Boss’u Yok Edin

Oyunun size sağladığı kolaylıklardan birisi eğer sizi öldürmeye gelen adamların başını yani Boss’u öldürürseniz diğer adamlar hemen kaçıyor. Bu nedenle eğer doğrudan Boss ile savaşıp onu yenerseniz diğer yüzlerce adamla dövüşmenize gerek kalmıyor. Daha doğrusu öldürmeniz gereken adamları epey azalıyor. Oyunda ilerledikçe size yeni güçler veriliyor. Boss’u öldürdükten sonra kapı açılıyor ve görevi tamamlıyorsunuz.

One Piece Pirate Warriors 3 inceleme1

Oyun ücretli olarak yayınlamakta ve eğer oyunu satın alacaksanız mutlaka sistem gereksinimlerinizi kontrol edin. One Piece Pirate Warriors 3 oyunun minimum sistem gereksinimleri şöyle;

Sponsorlu Bağlantılar
  • İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 8.1
  • İşlemci: Çift çekirdekli 2.4GHz hızında işlemci
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: 512 MB Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
  • DirectX: Versiyon 9.0c
  • Ağ: Broadband İnternet Bağlantısı
  • HDD: 13 GB boş alan
  • Ses Kartı: DirectX 9.0c yada üstü
  • Additional Notes: Oyun kolu desteği

One Piece Pirate Warriors 3 inceleme2

One Piece Pirate Warriors 3 Fragman

One Piece Pirate Warriors 3 Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com