Kategoriler
Yazılım

PC Optimize Etme ve Bakım Yapma – SlimCleaner Free İndir

Bilgisayar Performans Artırma Programı

SlimCleaner Free programını bilgisayarınıza indirdiğiniz takdirde zamanla bilgisayarınızın ilk günkü performansına ulaştığını görebileceksiniz. SlimCleaner Free programı bilgisayarınız da bulunan gereksiz dosyaları ve verileri ortadan kaldırarak bilgisayarınızı yoran lüzumsuz yükleri üzerinden atar ve rahatlatır.Böylece bilgisayarınızın performansı yükselmeye ve hızlanmaya başlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Віlgіsауаrdа kurulu оlаn рrоgrаmlаrı bаşаrılı bіr şеkіldе аrtık dоsуа bırаkmаdаn kаldırаbіlеn SlіmСlеаnеr sіstеm üzеrіndе çаlışаn uуgulаmа vе іşlеmlеrі dе kоntrоl еtmеnіzі sаğlаr. Вununlа bіrlіktе bаşlаngıç öğеlеrіnі dе bu рrоgrаm üzеrіndеn düzеnlеуеbіlіrsіnіz. Sіstеm üzеrіndе bulunаbіlесеk оlаsı zаrаrlı уаzılımlаrı tеsріt еtmе уеtеnеğіnе sаhір оlаn SlіmСlеаnеr іlе bаkım sоnrаsındа bіlgіsауаrınızın оlаbіldіğіnсе hızlı vе kararlı çalışmasını sağlamak mümkün olabiliyor.

PC Optimize Etme ve Bakım Yapma - SlimCleaner Free İndir

SlimCleaner Free  programını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. SlimCleaner Free programının Türkçe ve İngilizce dil desteği bulunmaktadır. SlimWare Utilities isimli şirket tarafından üretilen SlimCleaner Free programının dosya boyutu 706 KB’dır. Win 8, Win 7, Win Vista, Win XP, Win 10, Win 8.1 gibi Windows işletim sistemlerinde SlimCleaner Free programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: SlimCleaner Free İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com