Kategoriler
İnceleme

Ramboat: Shoot and Dash Oyun İncelemesi

Aksiyon Dolu Bir Oyun

Ramboat: Shoot and Dash oyunu hem Android hemde iOS platformları için geliştirilmiş ve aksiyonun bir an bile olsun durmadığı bir mobil oyun. Hem Google Play hemde App Store’dan ücretsiz olarak indireceğiniz bu oyunda nehir benzeri bir suda kimi zaman botta kimi zaman yatta ilerliyorsunuz. Tabi bu esnada karadan, denizden ve havadan sürekli düşmanlar sizi yok etmek için size ateş ediyor. Dolayısıyla sizde onları yok etmeye çalışıyorsunuz. Yani bir yandan suda ilerlerken diğer yandan da düşmanlarınıza ateş ediyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyunun kontrolleri oldukça kolay. Aşağıda doğru hareket ettiğiniz zaman botunuz suyun içine dalıyor, ekrandan parmağınızı çektiğiniz zaman botunuz geriye gidiyor ve yavaş yavaş ilerliyor, ekrana dokunduğunuz zaman ise hızlanıyor ve ilerliyor. Düşmanlarınıza yaklaştıkça düşmanlarınız size daha sık ateş ediyor. Eğer düşmanlarınız havadan geliyorsa suyun altına dalıp sonrasında havaya zıplayarak düşmanlarınıza ateş ediyorsunuz.

Ramboat Shoot and Dash inceleme3

Saldırılardan Kaçın

Oyunda en önemli noktalardan birisi de size yapılan ateşlerden kaçmak. Mesela size bir roket atılıyorsa roketin düşeceği yere göre hızlanıp yavaşlayarak o roketten kurtulabilirsiniz. Yol üzerinde bir çok koli de bulunmakta. Bunlara ateş ederek patlatırsanız içinden yeni teçhizatlar kazanabilirsiniz.

Ramboat Shoot and Dash inceleme2

Oyunda 3 adet canınız var. Eğer 3 adet büyük saldırıya maruz kalırsanız canınız biter ve oyun sona erer. Havadan gelen düşmanlarınız kimi zaman paraşütle inen insanlar iken kimi zaman ise helikopter oluyor. Oyunda ilerledikçe hem düşmanlarınız daha da zorlaşıyor hemde sahip olduğunuz silahların gücü artıyor. Canlarınız bittiğinde ekrana bir kalp işareti geliyor. Eğer bu kalp iişaretine dokunursanız kristallerinizi harcayarak can almış olursunuz ve kaldığınız yerden devam etmiş olursunuz. İsterseniz bunu geçerek başa dönebilirsiniz.

Günlük Görevleri Yerine Getirin ve Para Kazanın

Ramboat Shoot and Dash inceleme1

Oyunda günlük olarak görevleriniz var. Eğer bunları yerine getirirseniz para kazanıyorsunuz. İsterseniz yapmayabilirsiniz. Oyunda multiplayer modu da mevcut. Ama bu modda oynayabilmek için ikinci bir botunuz olması gerekiyor. Diğer yandan oyunda seçebileceğiniz birçok karakter de bulunmakta ama ilk başta sadece 3 tanesi açık ve diğerleri kilitli. Kilitleri açmak için ise para harcamanız gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Ramboat: Shoot and Dash Fragman

Android İçin Ramboat: Shoot and Dash İndir

iPhone, iPad, iPod touch İçin Ramboat: Shoot and Dash İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com