Kategoriler
Android

Samsung Güvenli Klasör Nedir? Güvenli Klasör Oluşturma

Samsung Güvenli Klasör Ne İşe Yarar?

Güvenli Klasör hizmeti, Samsung’un kullanıcılarının kişisel verilerini ve bilgilerini kaydetmesine yardımcı olan bir Güvenli hizmetidir. Kişisel verilerinizi ve bilgilerinizi bir Sand Box haline getiriyor. Bu daha fazla koruma ve şifreleme demek. Böylece bu verileriniz zararlı yazılımlardan korunmuş olur. Kullanıcı PIN, desen, parola ve Parmakizi tarama gibi kimlik doğrulama yöntemlerini kullanarak Güvenli Klasöre erişmekte. En sevdikleri uygulamaların, oyunların ya da önemli verilerin kopyalarını bu bölüme kopyalayabilir ve alternatif profiller yoluyla kolayca erişebilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Güvenli Klasör’de depolanan uygulamalardaki tüm notlar, fotoğraflar, kişiler veya tarama geçmişi Güvenli Klasör dışındaki aynı uygulamalardan ayrı kalmaktadır. Bu özellik Xiaomi ve Lenovo mobil cihazlardakine az çok benziyor. Önemli verilerin taşınması durumunda Galeri, Dosyalarım veya Kişiler gibi yerel uygulamaları Güvenli Klasöre Taşı’yı seçebilir veya Dosyaları Güvenli Klasör içine ekle’ye dokunabilirsiniz. Ayrıca Güvenli Klasör özelliği bulut tabanlı olduğu için başka bir cihaza kolayca yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.

Güvenli Klasör Gizleme, Görünür Yapma ve Kaldırma

https://www.youtube.com/watch?v=jCc4zeuz2W4&feature=youtu.be

Güvenli Klasör için orijinal Samsung hesabı gereklidir. Güvenli Klasör hizmeti hem Galaxy Apps hemde Google Play mağazasından indirilebilir. Aşağıdan videoda Güvenli Klasör’ün nasıl oluşturulacağını gösteren videoyu izleyebilirsiniz.

Güvenli Klasör Oyun ve Uygulama Ekleme, Çıkarma, Taşıma

Güvenli Klasör Açma, Kilitleme ve Şifre Kurtarma

Samsung Güvenli Klasör Nasıl Oluşturulur?

Google Play Store’dan Güvenli Klasör İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com