Kategoriler
Mobil

Sony Xperia Modelleri İçin Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi

Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Gelen Sony Xperia’lar

Bilindiği gibi Sony, Xperia serisi ile büyük bir başarı sağladı. Tabi ki bu başarının arkasındaki en büyük etkenlerden birisi de mobil işletim sistemi olan Android. Sony’nin bu Android işletim sistemine ait bazı Xperia modellerine en son ki işletim sistemi olan Android 4.4.2 sürümü geldi. Bu modeller Z, ZL, ZR ve Tablet Z.

Resmi Siteden Duyuruldu

Eğer siz de Sony’nin Xperia Z, ZL, ZR ve Tablet Z cihazlarından birisinin sahibiyseniz size güzel bir haberimiz var. Sony bugün resmi sitesinden bu saydığımız cihazlar için Android 4.4 KitKat güncellemesini dağıtmaya başladığını duyurdu. Bu güncelleme ile birlikte daha yüksek performansa ve daha pratik kullanıma kavuşacak olan Xperia Z, ZL, ZR ve Tablet Z’nin bunun yanında bazı hataları da giderilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Xperia Android Güncellemesi

Ayrıca Sony’nin belirttiğine göre bu güncellemeyle birlikte WALKMAN, Album ve Movies, Sony Entertainment Network uygulamaları yenilecek ve son sürümlerine güncellenecek. Sony’nin akıllı bileklikleri ile de uyumlu hale gelecek olan bu cihazlara daha birçok özellik eklenecek.

İleride Güncelleme Gelecek Diğer Modeller

Öte yandan Sony, Xperia T2 Ultra, Xperia E1 ve Xperia M2 için Android 4.4 KitKat güncellemesinin ise Temmuz ayında dağıtılacağını duyurdu.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com