Kategoriler
Android iOS

Takdir ve Teşekkür Nasıl Hesaplanır?

Takdir VE Teşekkür Hesaplama

Takdir ve Teşekkür hesaplama oldukça önemli. Her yıl sonunda öğrencilerin başarılarını ortaya koyan belgeler olan takdir ve teşekkür belgesi özellikle veliler için oldukça önemli. Çünkü bu belgeler velilerin çevrelerine karşı övünç kaynağı. Durum böyle olunca da öğrenciler yıl sonuna doğru “takdir mi alacağım” , “teşekkür mü alacağım?” , her ikisini de mi alamayacağım?” gibi soruların cevaplarını aramaya başlıyorlar. Dolayısıyla ortaya bir ihtiyaç çıkıyor. Bu ihtiyacı da uygulama geliştiriciler çözdü.

Sponsorlu Bağlantılar

Android ve iOS İçin Takdir/Teşekkür Hesaplama Uygulaması

Eğer Android işletim sistemli yada iOS işletim sistemli bir akıllı telefona veya tablete sahip iseniz artık harıl harıl hesap kitap yapmanıza gerek yok. Çünkü Android ve iOS cihazınıza indireceğiniz bir uygulama ile takdir veya teşekkür alıp almayacağınızı kolayca öğrenebilirsiniz.

takdir teşekkür hesaplama uygulaması

Uygulamayı mobil cihazınıza yükledikten sonra döneminizi, aldığınız derslerin haftalık ders saatini ve aldığınız notları girdikten sonra uygulama size ortalamanızı söylüyor ve sizde bu ortalama puanınıza göre takdir mi alacaksınız, teşekkür mü alacaksınız yoksa her ikisi de alamayacakmısınız görmüş oluyorsunuz.

Android İçin Takdir ve Teşekkür Hesaplama Uygulamaları İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com