Kategoriler
Ne & Nasıl

Telefona ve Tablete Oyun ve Uygulama Nasıl İndirilir-Yüklenir?

Telefon ve Tablete Oyun-Uygulama İndirebilmek İçin Ücret Ödemeyin

Akıllı telefonlar ve tabletler, hayatımıza gireli çok oldu ama hala birçok insan telefona ve özellikle tablete oyun ve uygulamayı nasıl indireceğini bilmiyor. Özellikle teknolojiden uzak anne-babalar çocuklarına yeni bir tablet aldıklarında bu tablete nasıl oyun veya uygulama indirebileceğini bilmiyor. Bizlerde bu yazımızda buna kısaca değineceğiz. Bir akıllı telefon veya tablet satın aldığınızda bunlara oyun ve uygulama indirebilmek için Google Play Store’a girmeniz gerekir. Ama Google Play Store, sizden bir Gmail adresi istiyor. İşte burada birçok insan takılıp kalıyor. Birçok anne-babalar ise tabletini veya telefonunu bir telefoncuya götürüp ücret ile bir Gmail adresi açtırıyorlar. Halbuki bunu kendileri de çok kolay bir şekilde yapabilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Telefona veya Tablete Oyun-Uygulama İndirmek İçin Ne Yapılmalı?

Bir akıllı telefon ve tabletinize oyun ve uygulama indirebilmeniz için;

1 – Öncelikle bir Gmail hesabına ihtiyacınız var. Eğer bir Gmail hesabınız var ise telefon veya tabletinizdeki Gmail uygulamasını açıp kullanıcı adı ve şifrenizi girin.

2 – Ardından Gmail uygulamasından çıkıp Google Play Store uygulamasını açın. Artık istediğiniz ücretsiz uygulama ve oyunu indirebilirsiniz.

3 – Eğer bir Gmail hesabınız yoksa kolaylıkla bir tane açabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki videomuzu izleyin. Ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hepsi bu kadar. Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız lütfen yorum bölümünden bizlere bildirin, yardımcı olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com