Kategoriler
İnceleme

Warship Battle: 3D World War II Nasıl Oynanır?

Deniz Savaşları Oyunu

Adından da anlaşılacağı gibi bir deniz savaşları oyunu olan bu oyunda çok eğleneceksiniz. Hem Android hemde iOS platformları için yayınlanan bu oyun her iki platform içinde ücretsiz. Yalnız Türkçe dil desteği yok. Bu oyun 2. dünya savaşını konu almakta. Oyunun boyutu devasa boyutlarda değil. Oldukça küçük boyutlu bir oyun. Bu durum oyunu benzerlerine göre avantajlı kılmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyunda Workship denilen bir savaş gemisi kullanacaksınız. Oyunda denizde geçtiği için olsa gerek oyunun kontrolleri birazcık zor. Çünkü nişan almak ve ateş etmek için tabletinizi hareket ettirmelisiniz. Ekranın sol tarafında ilerleme sağ tarafında ise saldırı butonları bulunmakta.

Geminizin hedef aldığı alan çizgilerle belirtilmiş. Tıpkı silah oyunlarında ateş edeceğiniz kişiyi kare yada nokta şeklinde görmek gibi. Nişan aldığınızda eğer geminin nişan alma çizgileri sarı olursa hemen ateş edin. Çünkü bu çizgilerin sarı olması demek düşmanı vurduğunuz anlamına gelmekte. Bu çizgiler beyaz olduğunda ise hedefi vuramayacağınız demektir. Oyundaki nişan alma sıkıntısını aştıktan sonra oyun gayet eğlenceli. Tabi bu tarz oyun sevenler için. Oyunda birçok görev mevcut. Siz bu görevleri yerine getirmelisiniz.

Warship Battle 3D World War 2 mobil oyun

Batan Geminin Malları

Batırdığınız gemiden para, teşhizat gibi geriye kalanları mutlaka alın. Çünkü bunlarla hem paranız artıyor hemde teşhizatlarla geminizi tamir edebiliyorsunuz. Ekranın en altında bir çubuk var. O çubuk sizin ne kadar canınız kaldığını göstermekte. Ekranın sağ üstünde ise bir harita bulunmakta. Bu haritadan düşmanlarınızı kırmızı renkte görebilirsiniz. Oyunda bazen küçük adalar üzerinde düşman güçlerine ait tank gibi donanmalar bulunmakta. Sizin bunları da yok etmeniz gerekiyor.

Oyunda geminizi güçlendirme imkanınızın olduğu gibi yeni gemilerde satın alma imkanınız da var. Ayrıca oynayabileceğiniz 6 farklı kategori bulunmakta. Her kategori de de birden fazla bölüm var.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin Warship Battle: 3D World War II İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Warship Battle: 3D World War II İndir

İyi Eğlenceler…

Oyun Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com