Kategoriler
İnternet

Web Sitenizi Geliştirmek İçin SEO Uygulamaları

Her İş İçin SEO Uygulamaları

Arama motoru optimizasyonu pazarlamada sıklıkla kullanılan bir ifade olmakla birlikte pek çok yeni işletmeye başlayanlar ve küçük e-ticaret işletmeleri bu pazarlama stratejisini uygulamak istediklerinde işe nerede başlayacaklarını bilemeyebilirler. Araştırmayı yapmak biraz zaman almakta ancak yeni başlayanların çoğu zaman bütçeye uygun stratejileri olmalıdır. İşletmeniz için SEO ile çalışmaya hazırsanız bilmeniz gereken şeyler olduğunu unutmayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Anahtar Kelimelerinizi Bilmek

Bir SEO stratejisi oluşturmadan önce hedef kitlenizi web sitenize çekmek için hangi anahtar kelimeleri ve cümleleri kullanmanız gerektiğini anlamanız gerekir. Başlamak için kullanabileceğiniz bir dizi anahtar kelime üreteci aracı var ancak kitlenizin neden bahsettiğini görmek için sosyal medyaya da göz atmak isteyeceksiniz. 10-15 kelime ve deyim listesi varsa web sitenizde bunları kullanmaya başlayabilirsiniz.

Anahtar Kelimelerin Nereye Yazılacağını Öğrenme

Doğru anahtar kelimelere sahip olmak ilk adımdır. Gerçekten SEO çabalarını maksimize etmek için anahtar kelimeler stratejik web sitenize yerleştirilmesi gerekir. Anahtar kelimelerinizin olması gereken yerlerden bazıları alan adı, başlık, web sitesi açıklaması, etiket satırı ve kategorileri içermelidir. Bir kez sahip olduğunuzda içeriğiniz boyunca doğal olarak anahtar kelimelerinizi serpiştirmek SEO sıralamalarını yükseltmeye yardımcı olacaktır. Bununla birlikte içeriğin eğlenceli ve bilgilendirici olduğundan emin olun. Aksi takdirde anahtar kelimeleriniz spam olarak görülebilir.

Tek Bir Web Sitesinde Çoklu Alan Adlarına Sahip Olma

SEO strateji geliştirmek için bir başka yol ana alan adınızla benzer alan adları satın almaktır. Odak noktası ana web siteniz olacak olsa da ziyaretçileri yeniden yönlendirmek için alternatif alan adlarınızı kullanabilirsiniz. Tipik alan adı satın alımı, .org, .net ve .biz gibi diğer alan adlarını içerir. Web sitenizin alan adının en yaygın yazım hatalarını içeren alan adları satın alıp almayacağınızı düşünmek de önemlidir. Kolaylıkla yanlış yazılmış veya başka bir kurulan web sitesi ile karıştırılmış olabileceğini düşünüyorsanız bunu dikkate almalısınız.

Fotoğraf ve Videolardan Yararlanın

Fotoğraflar ve videolar kendileri arama motorları sıralamalarını kazanmanıza yardımcı olmayabilirken onlara bağlı veriler de eklenecektir. İyi bir SEO stratejisi resim başlıklarında, açıklamalarda ve alt niteliklerde alakalı anahtar kelimeleri içermektir. DFotoğrafın orijinal dosya adının konuyu en iyi yansıtıp yansıtmadığını da kontrol edebilirsiniz. Bunlar SEO stratejileri ile başlayabileceğiniz bazı yollardır. Kitleniz ve web sitenizle nasıl etkileşim kurdukları hakkında daha fazla bilgi edinirken düzenini ve içeriğini ihtiyaçlarına en iyi uyacak şekilde uyarlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com