Kategoriler
Ne & Nasıl

Youtube Video Düzenleme Nasıl Yapılır? Efekt Nasıl Verilir?

Dünyanın belkide 1 numaralı video paylaşım sitesi olan youtube’a bir çok video yüklenmektedir. Sizlerde videolarınızı youtube’a yüklemek istiyorsanız ve yüklediğiniz bu videolara efekt vermek istiyorsanız cevabı aşağıda mevcuttur. Bu işlemi yapmadan önce youtube’a yüklemek istediğiniz videoyu yükleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Youtube Videolarına Efekt Verme

Videolara efekt verebilmek için önce kendi videomuzu YouTube‘a yüklememiz gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra YouTube üzerinde Video Manager bölümüne girmemiz gerekiyor.

Bu bölüme girdikten sonra karşımıza yüklediğimiz videolar çıkıyor. Burada düzenleme yapmak istediğimiz videonun yanında çıkan Edit seçeneğine tıklıyoruz.

Ardından üst menüde bulunan Enhancements seçeneğine tıkladığımızda Auto-fix, Fine tune lightning and color seçenekleri çıkıyor. Ayrıca aşağıda birçok renk düzenleme opsiyonu da yer alıyor.

youtube

Öte yandan Slow motion ve Stabilize seçenekleri de yine düzenlemeler içinde bulunuyor. Slow motion ağır çekim görüntüleri oluştururken Stabilize ise videodaki titreşim sorunlarını gideriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yukarıdaki seçeneklerin bazılarının altında onlarca farklı opsiyon ve düzenleme yer alıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com