Kategoriler
Mobil

Android Akıllı Telefonlarda Olması Gereken 6 Uygulama

Android Telefonda Bu 6 Uygulama Mutlaka Olmalı

Google Play Store uygulamalarla dolup taşıyor ve bunlar insanı delirtmek için yeterli. Peki hangileri denemeye değer? Ama bir Android akıllı telefonda olması gereken uygulamalara sahip olmanız da gerekiyor. Bizler burada alanında en popüler olan uygulamalardan bahsedeceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir Android Telefonda Olmazsa Olmaz Telefonlar

1 – Haberleşme – Viber

Telefonların asıl görevi şüphesiz haberleşme. Ama artık internetin yaygınlaşması ile ücretli haberleşme yerini ücretsiz haberleşmeye bıraktı. İnternet üzerinden yapılan görüşmeler artık sesli değil görüntülü görüşmeye geçti. Ayrıca internet üzerinden yapılan haberleşmenin bir diğer avantajı anında bütün dünya ile iletişim kurmaktır. Bu alanda en popüler uygulamalardan birisi de şüphesiz Viber. Viber, indirmek ve yüklemek ücretsizdir ve anında etkileşime geçebilmeniz için mevcut kişilerinize bağlanır. Viber uygulamasının bazı özellikleri şöyle;

  • Birebir ve grup sohbeti
  • Anında video mesajlaşma
  • Anlık sesli sohbet
  • Uygulama içi medya arama / paylaşım özellikleri
  • Üstün gizlilik için uçtan uca şifreleme
  • Gizli sohbet özelliği

Viber Messenger İndir

2 – E-posta Yönetim Uygulaması – Email by Edison

Akıllı telefonunuz hayat çizgisidir – en azından ona yakın bir şey. Birçok uygulama hayatınızı daha eğlenceli hale getirmek için tasarlanmış olsa da, birkaçının iş gününüzü iyileştirmesi amaçlanmaktadır. Mükemmel bir e-posta yönetim aracı, organizasyonunuzu arttırarak ve bir vuruş özledim etmemenizi sağlayarak zaman ve çaba tasarrufu sağlar. Email by Edison uygulaması tüm gelen kutularınızı kolayca erişilen bir yere koyar ve yerleşik akıllı asistan, e-postalarınızı bölümünüze arama yapmanıza gerek kalmadan kategoriler halinde organize etmenin aşılmaz zorlu görevini üstlenmektedir. Bu uygulamayı indirip yüklemek ücretsizdir.

Email by Edison İndir

3 – Eğlence – Google Play Music

Android akıllı telefonlarda eğlence amaçlı bir çok uygulama var. Eğlenceli videolar için en popüler uygulama YouTube iken diğer eğlence amaçlı daha bir çok popüler uygulama var. Peki müzik dinlemek için ne yapıyorsunuz. Google Play Müzik uygulaması müziği ücretsizdir ve en iyi uygulamalardandır. Parçaları doğrudan telefonunuza indirmek için onu kullanabilirsiniz. Böylece offline olduğunuzda bile dinleyebilirsiniz. Daha fazlası var. Bu ücretsiz müzik uygulaması ayrıca ruh halinize veya mevcut etkinliğinize dayalı olarak müzik yapabileceğiniz bir radyo sunuyor. Ayrıca müziğinize uygun öneriler de sunuyor. Yeni keşifler yapmak için harika bir yol.

Google Play Müzik İndir

4 – Verimlilik

Bazı iş süreçlerini hızlandırmak için Android telefonunuzu kullanmak ister misiniz? Ses kaydedicilerden takvimlere komple ofis araçlarına kadar çok sayıda büyük verimlilik uygulaması var. WPS Office uygulaması sunumlar, slayt gösterileri ve kelime işlemeyi kolay erişilebilir bir yere yerleştirir. WPS Office, dokümanları oluşturmanıza ve görüntülemenize ve çok daha fazlasına izin verir. İşi anında halletmeniz gerekiyorsa bu ücretsiz uygulamanın sunduğu her şeyi takdir edersiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
  • Microsoft Office’in .xls, .doc ve daha fazlasını içeren bir dizi dosya biçimini destekler
  • Sekmeli döküman düzenleme, çapraz referans kolaylaştırır
  • Dropbox, Google Drive ve diğerleri üzerinden kaydetme ve paylaşma için bulut desteği

WPS Office İndir

5 – Güvenlik – DFNDR

Android telefonunuzu nerede veya ne şekilde kullanırsanız kullanın onu güvende tutmak istersiniz. Bilgisayar korsanları, sürekli olarak kişisel bilgilere sızmak ve çalmak için yollar ararken yalnızca telefonunuzu güncel tutmak ve ihtiyaç duyduğunuz düzeyde koruma sağlamaz. DFNDR uygulaması bir dizi faydalı özellik ile toplam güvenlik için iyi bir seçimdir. DFNDR uygulaması, kullanımı ve özelleştirmesi kolaydır. Güvenlik endişesi duyuyorsanız ve bilgileri güvenli bir şekilde koruyan ücretsiz ve güvenilir bir uygulama.

  • Güvenli tarama, zararlı web sitelerine erişildiğinde uyarı verir
  • Virüs temizleme, kötü amaçlı yazılımları, truva atlarını ve daha fazlasını temizler
  • Hırsızlık önleme, telefonunuzun kaybolması veya çalınması durumunda telefonunuzun yerlerini bulmanızı sağlar ve otomatik fotoğraflarını çeken bir saldırgan selfie özelliği içerir
  • Telefon temileyici önemsiz dosyaları temizler
  • Uygulama Yöneticisi istenmeyen uygulamaları ortadan kaldırır

DFNDR İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com