Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone’da Kaybolan Verileri Kurtarma

iPhone’dan Silinen veya Kaybolan Verileri Nasıl Kurtarabilirim?

iPhone verilerinizi mi kaybettiniz? Fotoğraflarınızdan bazıları yanlışlıkla silindi mi? iPhone’da bazı önemli iletileri mi kaybettiniz? Eğer öyleyse endişelenmeyin. Çünkü kaybolan fotoğraflarınızı, mesajlarınızı ve diğer verilerinizi kolayca geri getirebilirsiniz. Bildiğiniz gibi akıllı telefonu bugünün en önemli aygıtı haline geldi. ve artık bu cihazlar olmadan neredeyse yaşayamıyoruz. iPhone akıllı telefonlarımızda sayısız resmin yanı sıra dostlarımıza, meslektaşlarımıza sesleniyor, birileri ile mesajlaşıp sohbet ediyor, günlük e-postalar alıyor, sesli kayıtlar yapıyor ve daha pek çok şey.

Sponsorlu Bağlantılar

Dolayısıyla mesajlar, çağrı kayıtları, fotoğraflar, videolar, belgeler, internet geçmişi, notlar, takvim v.b. gibi bu kompakt cihazlarda depolanan çok sayıda veri olmakta. Ancak bu veriler yanlışlıkla silinebilir ya da sistem çökmesi, virüs saldırısı, kötü amaçlı yazılım v.b. nedenlerle kaybolabilir. Dolayısıyla gerek iPhone telefonlarımız olsun gerekse diğer akıllı telefonlar olsun her zaman güvende değillerdir.

Peki iPhone telefonunuzdan, bahsettiğimiz bu veriler kaybolduğunda bunları kurtarmanın herhangi bir yolu var mı? Cevap Evet. Enigma Data Recovery yazılımı gibi verimli bir iPhone veri kurtarma aracını kullanarak iPhone’daki kayıp verilerinizi kurtarabilirsiniz.

Enigma Data Recovery Bazı Özellikleri

Enigma Data Recovery programı iPhone’daki kayıp verileri kurtarmak için özel olarak hazırlanmış bir yazılımdır. Enigma’yı kullanarak mesaj, fotoğraf, video, çağrı kaydı, rehber, not, takvim v.b. gibi tüm kayıp verilerinizi kurtarabilen oldukça kullanışlı bir yazılımdır. Şimdi bu programdan biraz bahsedelim.

iPhone Telefonu Kurtarma Moduna (Recovery Mode) Alma

Enigma Data Recovery Arayüz

Öncelikle Enigma’nın arayüzü oldukça tatmin edici geliyor. Renk kombinasyonu ve yazılımın düzeni oldukça etkileyici olan Enigma’ya şık ve profesyonel bir dokunuş katıyor. İçerik anlaşmayı kolaylaştıran ve hangi işlevin denetimi için neyi elde ettiğini gösteren grafikleri içeriyor. Bununla ilgili daha ilginç olan Enigma’yı talimatlar gibi ana penceresinde kullanarak iPhone verilerinizi tarama ve kurtarma adımlarını görüntüleme biçimidir. Böylece kullanıcı Enigma Data Recovery kullanarak verileri kurtarmak için çalışma ve prosedürü anlamak için web sitesinde gezinmek zorunda kalmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Kaybedilen Verileri Kurtarma

Enigma Data Recovery yazılımının ana ve en önemli özelliği tüm kayıp verilerinizi kurtarmanıza yardımcı olması. Fotoğraflarınızı kaybettiyseniz veya kazayla sildiyseniz bu aracı kullanarak hepsini geri alabilirsiniz. Programın bu özelliğini kullanarak sadece fotoğraflar değil kişiler de kurtarılabilir. Başarısız sistem güncellemesi veya iPhone senkronizasyonunun başarısız olması nedeniyle kişilerinizi bir şekilde kaybettiyseniz bu yazılımı yükleyin ve kişilerinizi geri alın.

Silinen Fotoğrafları Kurtarma

IMesaj, video, kısa mesaj, not, takvim v.b. gibi pek çok şey de Enigma Data Recovery yazılımını kullanarak kurtarılabilirsiniz. Program yalnızca iPhone’dan değil aynı zamanda iClouds ve iTunes’dan da veri kurtarma konusunda yardımcı oluyor.

Kurtarmadan Önce Önizleme

Enigma Data Recovery, verilerinizi kurtarmadan önce önizlemenizi sağlar. Enigma kullanarak kurtarabileceğiniz tüm silinen verileri kontrol edebilir ve sonra kurtarmak istediğiniz tüm verileri seçip istenmeyen verilerden vazgeçebilirsiniz.

Verileri Dışa Aktarma

Enigma Data Recovery ile ilgili bir diğer önemli özellik kurtarılan verileri ileride sistem yedeklemenize aktarabilmenizdir. Verilerinizi tek bir tuşla sisteminize aktarın. Verilerinizi sisteminize aktarmanızı öneririz. Böylece tekrar kaybolursa verileri kurtarabilirsiniz.

Enigma Kullanarak iPhone’dan Kayıp Verileri Kurtarma

Şimdi, Enigma Data Recovery hakkında yeterli bilgiye sahip oldunuz. iPhone’dan kayıp verileri kurtarmak için Enigma’yı nasıl kullanacağınızı anlatalım. Enigma Data Recovery yazılımını kullanarak iPhone’dan veri kaybettiğiniz tüm verileri kurtarmak için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone İçin Recovery Moddan Çıkma Programı – RecBoot İndir

1 – Enigma’ı İndirin ve Yükleyin; Yapmanız gereken ilk şey yazılımı sisteminize indirip yüklemektir. Hem Windows hemde MacOS için programı indirebilirsiniz.

Enigma Data Recovery İndirmek İçin Tıklayın

2 – iPhone Telefonunuzu Bağlayın; iPhone akıllı telefonunuzu bir USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.

3 – Trust Computer; Bundan sonra “Trust Computer” başlığıyla birlikte bir açılır pencere mesajı gelecek ve devam etmek için “Trust Computer” seçeneğini tıklayın.

4 – Cihazı Tara; iPhone’unuz sisteme tam olarak bağlandıktan sonra size bazı seçenekler gösterecektir. Fotoğraflar, videolar, kişiler, Safari, arama geçmişi, mesajlar, Whatsapp, takvim gibi iPhone’dan kurtarmak istediğiniz tüm veri türlerini seçin. İsterseniz hepsini seçebilir ve “Start Scan (Taramayı Başlat)” butonuna tıklayın.

5 – Verileri Görüntüleme; iPhone’unuzu taradıktan sonra Enigma, kurtarılan tüm verileri gösterecektir. Görüntülenen bilgileri şöyle; İlk sütun veri türünü, ikinci sütun ilgili veri türüne ait mevcut dosya sayısını ve üçüncü sütun silinen verilerdir.

Sponsorlu Bağlantılar

Pencerenin sol kenar çubuğunda bulunan silinen dosyaları kurtarmak istediğiniz veri türünü seçmeniz gerekir. Örneğin kayıp fotoğrafları kurtarmak istediğiniz veri türünü seçin ve ardından Fotoğraflar seçeneğini seçin ve bir sonraki adıma geçin.

6 – Verileri Dışa Aktar veya Geri Yükle; Son adım geri yüklenen verileri geri yüklemek veya dışa aktarmaktır. Kurtarmak istediğiniz verileri seçtikten sonra iPhone’daki verileri geri yüklemek için “Restore (Geri Yükle)” butonuna tıklayın veya “Export (Dışa Aktar)” butonuna tıklayın. Yapmanız gereken tek şey bu ve verileriniz cihazınıza veya sisteminize başarıyla kurtarmasını beklemek.

Enigma Data Recovery Artıları

  • iPhone’unuzdaki kayıp verileri kurtarır.
  • iTunes ve iCloud verilerini de kurtarabilir.
  • Kullanımı kolaydır.
  • Güvenlidir.
  • Ücretsiz deneme sürümü mevcuttur.

Enigma Data Recovery Eksileri

  • Deneme sürümüyle her uygulama için yalnızca 5 veri kurtarabilirsiniz. Tüm verileri kurtarmak için ücretli sürüm gereklidir.

Sonuç

Enigma Data Recovery programı, iPhone’daki kayıp verilerinizi kurtarmak için iyi bir yazılımdır. Aynı zamanda iCloud ve iTunes’dan da kolayca veri kurtarabilmenizi sağlar. Kurtarma işleminden önce verilerin önizlemesi de mükemmel bir özellik. Enigma’nın deneme sürümünü deneyebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com