Kategoriler
Android

Android İçin Google Play’e Alternatif Mağazalar

Google Play’den İndirmek Zorunda Değilsiniz.

Mobil işletim sistemlerinden olan Android işletim sisteminin resmi mağazası bilindiği gibi Google Play Store’dur. Bu mağazadan Android işletim sisteminiz için oyun, uygulama ve kitap indirebilirsiniz. Ama hiçbir Android mobil kullanıcısı Google Play Store’dan uygulama ve oyun indirmek zorunda değil. Çünkü Google Play’e alternatif birçok Android mağazası var.

Sponsorlu Bağlantılar

Gerek farklı bir deneyim olsun diye gerek Google Play hataları nedeni ile gerekse başka nedenlerden dolayı insanlar bu alternatif mağazalardan oyun ve uygulama indirebilirler. Başta Amazon ve Yandex olmak üzere bu alternatiflerin .apk dosyalarını Android cihazınıza yüklemelisiniz. Üstelik bu alternatif mağazalar Google Play’e rakip olabilmek için bir takım avantajlar sağlamakta.

Örneğin Amazon’un her gün ücretli bir uygulamayı ücretsiz olarak yaınlaması gibi. Google Play’e alternatif bu mağazaların birçoğu Google Play kadar güvenli ve günceller. Eğer Google Play’den sıkıldıysanız bu alternatif mağazalara göz atmanızda fayda var. Önemli: Bu alternatif mağazaları kullanmak isteyen Android kullanıcıları öncelikle Android cihazlarından “Bilinmeyen Kaynaklar”daki APK kurulumlarını aktif hale getirmeleri gerekmektedir.

Android Google Play Alternatifleri

Google Play’e Alternatif Oyun/Uygulama Mağazaları

1 – Amazon Store İndir

2 – 1Mobile Market İndir

3 – AppBrain İndir

4 – Aptoide İndir

5 – SlideMe İndir

6 – Getjar İndir

7 – F-Droid İndir

8 – Mobogenie İndir

9 – Mobango İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com