Kategoriler
Mobil

Apple Simsiyah iPhone 7 İçin Uyarıda Bulundu

Simsiyah Renkli iPhone 7 Kullananlar Dikkat

Apple daha birkaç gün önce iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefon modellerini tanıttı. Apple, bu yeni iPhone modelleri için yeni bir renk seçeneği getirdi. Bu renk simsiyah yani Jet Black. Bu renge kullanıcılardan büyük bir rağbet geldi. Bu rağbeti gören Apple, bu renk seçeneği için bir uyarıda bulundu. Eğer sizde iPhone 7’nin Jet Black yani Simsiyah renkli olan modelini satın alacaksanız bu uyarıya kulak verin.

Sponsorlu Bağlantılar

Apple’dan Kılıf Kullanın Uyarısı

İlk defa Jet Black renk seçeneği ile iPhone modeli çıkarak Apple’ın bu renk seçeneği çok beğenildi. Ayrıca bu renk seçneğinde anten çizgileri görünmüyor. Ama bu konuda Apple bir açıklama yaptı ve uyarıda bulundu. iPhone 7’nin Jet Black (Simsiyah) rengi için App Store’dan uyarı geldi ve kılıf kullanılması konusunda açıklama yaptı.

apple-simsiyah-iphone-7-icin-uyarida-bulundu

Yapılan açıklamada Jet Black (Simsiyah) iPhone 7 akıllı telefonun parlak bir hale gelmesi için tam 9 adımlı bir işlem ve cilalama yapılmakta. Bu işlem ve cilalamadan sonra Jet Black (Simsiyah) iPhone 7’de diğer Apple ürünleri ile aynı sertlikte oluyor ama zaman içerisinde yüzeyde küçük çizikler olabilir denildi.

Apple’ın bu konuda yani Jet Black (Simsiyah) iPhone 7’de zaman içerisinde oluşabilecek çizikler konusunda önerdiği çözüm ise koruyucu kılıfların kullanılması.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com