Kategoriler
Yazılım

Bütün Videoları Oynatan Program – KMPlayer İndir

Medya Oynatıcı Program KMPlayer

KMPlayer programını bilgisayarınıza indirerek hemen hemen tüm ses ve video dosyalarını açabileceğiniz bir medya oynatıcı programına sahip olabilirsiniz. En popüler medya oynatıcı programlarını bile gelişmiş özellikleri ile geride bırakan KMPlayer programı kullanıcıların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. KMPlayer programının en dikkat çekici özelliği ise videoları üç boyutlu (3D) oynatabilme özelliğidir. Bunun yanı sıra yüksek kalite, codec, altyazı, tema desteği, hoparlör kurulumu gibi bir çok özelliği de bulunmaktadır. AVI, MOV, MPEG, MKV, MP4, FLV, 3GP, TS, WMV, ASF, SWF, RM ve daha birçok video uzantısının yanı sıra, MP3, AAC, WAV, WMA, CDA, FLAC, M4A, MID, OGG, AC3, DTS uzantılı ses dosyalarını da desteklemektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

KMPlayer programının kurulumu oldukça basittir. Programın arayüzü ve tasarımı da gelişmiş durumdadır. KMPlayer medya oynatıcı programının hem ücretsiz hem de Türkçe olması kullanım açısından kullanıcıların bir numaralı tercihi olmaya devam edecek gibi gözüküyor. KMPlayer programın da sadece kullandığınız mouse ile hız bir şekilde birden fazla ayar yapabilme imkanına da sahip olacaksınız.

Bütün Videoları Oynatan Program - KMPlayer İndir

KMPlayer programını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. KMPlayer programının Türkçe dil desteği vardır. KMPlayer.com tarafından üretilen KMPlayer programının dosya boyutu 35.5 MB‘dır. Win 8, Win 7, Vista, Win XP, Win 10, Win 8.1 gibi Windows işletim sistemlerinde KMPlayer programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: KMPlayer İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com