Kategoriler
Galeri

CES 2014 – Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 ve Özellikleri

 

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy Tab Pro 8.4 Açıklandı

Teknoloji devlerinden birisi olan Samsung en iddaalı tabletini CES 2014’te duyurdu. İsmine Galaxy Tab Pro 8.4 veren Samsung tablette de yine geçilmez olma niyetinde. Akıllı telefonda Galaxy S serisini yakalayan Samsung tablette de bu seriyi devam ettireceğe benziyor.

2014 İlk Çeyrekte Satışta

2014’ün ilk çeyreğinde satışa sunulması beklenen tabletin Wi-Fi modeli 519€’dan, LTE versiyonu ise 649€ fiyatla satışa sunulacak. Samsung’un 2014 model mobil cihazları, şüphesiz yılın ilk büyük teknoloji etkinliği CES 2014’ün en çok merak edilen konuları arasındaydı. Mobil aygıtları ile başarılarla dolu 2013 yılını geride bırakan Samsung’un 2014’e de iddialı modellerle girmesi bekleniyordu ki ilk imareler gelmeye başladı.

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, 2014’te beklenen uçlardaki tablet rekabetinin en iddialı modellerinden biri olarak ABD/Las Vegas’ta teknolojinin şu sıralar nabzının en yüksek düzeyde olduğu yerde inceleme konuğumuz oluyor. Samsung’un yeni tabletinin videosunu izledikten sonra aşağıda yer alan soruya tıklayarak SDN Forum’a gelebilir, düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com