Kategoriler
Mobil

Ekonomik Ama Kısık Özellikli iPod touch Akıllı Telefonlar Satışta

5. Nesil iPod touch Akıllı Telefonların Fiyatları

Apple yeni nesil iPod touch akıllı telefonlarının fiyatlarını açıkladı ve satışa sundu. Uygun fiyata satışa çıkardığı bu iPod touch akıllı telefonları uygun fiyat yapabilmek için bazı özellikler kaldırılmış veya azaltılmış. 5. nesil ekonomik bu iPod touch akıllı telefonlar 3 farklı versiyon olarak satışa çıkarılacak. Bunlar 16 GB, 32 GB ve 64 GB.

Sponsorlu Bağlantılar

Özellikler açısından bakarsak 16 GB iPod touch’da hme renk seçenekleriyok hemde arka kamera yok. Nedeni büyük bir ihtimalle fiyatını uygun fiyata indirebilmek. 16 GB’lık iPod touch 579 TL iken 64 GB iPod touch 849 TL. Bütün iPod touch akıllı telefonların işletim sistemleri ise iOS 7.

16 GB iPod touch’da Arka Kamera Yok

Evet. Başlıkta da okuduğunuz gibi 579 TL fiyatla satışa çıkarabilmek için olsa gerek arka kamera artık 16 GB iPod touch versiyonunda olmayacak.

Ekonomik iPod touch satışta

Satışlar App Store’dan yapılmakta. Her ne kadar 16 GB iPod touch’darenk seçeneği olmasa da 32 GB ve 64 GB iPod touch’larda 6 adet renk seçeneği var. Eğer 32 GB iPod touch satın almak isterseniz 9 taksitle 77.67 TL’ye, 64 GB iPod touch satın almak isterseniz yine 9 taksitle 94.33 TL’ye satın alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com