Kategoriler
İnceleme

Ekonomik Galaxy Note 3 – Samsung Galaxy Note 3 Lite Özellikleri

Ekonomik Galaxy Note 3

Samsung, Galaxy Note 3 modelini çıkardıktan şimdi de gözler daha ekonomik olacağı söylenen Galaxy Note 3 Lite modeline çevrildi. İddaalara göre en başından itibaren Samsung zaten hem üst sınıf hemde ekonomik sınıf Galaxy Note 3 piyasaya sürecekti. Ama piyasaya çıkan Samsung Galaxy Note 3 modelini üst sınıf olarak değerlendirilebiliriz ve Aralık 2013 itibariyle fiyatı 2199 TL’dir. Yine iddaalara göre önümüzdeki yılın ilk yarısında ekonomik sınıf diye tabir ettiğimiz Samsung Galaxy Note 3 Lite modelinin çıkması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung’dan Galaxy Note 3 Lite Modeli

Siyah ve beyaz renkle gelmesi beklenen Note 3 Lite’ın model numarası SM-N7505. Ancak cihazın donanım özellikleri hakkında herhangi bir bilgi verilmiş değil. Cihaz nakliye raporlarında da gözüktü. Listeler Samsung’un cihazı 5.49 ve 5.7 inç’lik ekranlarla test ettiğini gösteriyor. Eski söylentilere geri dönecek olursak 8 megapiksellik kamera, ekran olarak da Super AMOLED yerine LCD olacak gözüküyor. Donanımsal özellikler bakımından Galaxy S4 Active gibi olabilir.

Galaxy Note 3 lite

Galaxy Note 3 Lite, Galaxy Grand Lite’ın aksine daha mantıklı bir cihaz olabilir, en azından fiyat konusunda. Şu anda Samsung orta segmentte büyük ekranlı cihazlar konusunda fazla seçenek sunmuyor. Galaxy Note 3’ün de fiyatı bazı tüketiciler için yüksek. Bu boşluğu Note 3 Lite kapatabilir. Bazı gözlemciler de Samsung’un bu hamlesinin yerine bir strateji olacağını ileri sürüyor. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com