Kategoriler
Ne & Nasıl

General Mobile 5 Plus Galeri Yok ve Resimleri Göremiyorum

General Mobile 5 Plus Resimlere Nereden Bakılır?

General Mobile 5 Plus akıllı telefonda resimlere kameradan fotoğraf çekerken bakabilirsiniz ama sonrasında fotoğraflara bakmak için galeri aradığınızda ağzınız açık kalabilir. Çünkü General Mobile 5 Plus telefonda galeri diye bir şey yok. Bende çok çok şaşırdım. Ama bu resimlere bakamazsınız anlamına gelmiyor. Çünkü telefonda ön yüklü olarak gelen Google’ın Fotoğraflar uygulaması bu ihtiyaca cevap veriyor. Eğer internette fotoğraflarınızı paylaşma gibi bir amacınız yoksa Fotoğraflar uygulamasından senkronizasyonu kapatabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

General Mobile 5 Plus Dosya Yönetici Uygulaması

General Mobile 5 Plus telefonda ön yüklü olarak gelmeyen ama Google Play Store’da yayınlanan ve General Mobile resmi uygulaması olan Dosya Yöneticisi uygulamasını indirerekte yine resimlerinize bakabilirsiniz.

Ama bu uygulama ile yapabilecekleriniz sınırlı. Dosya yöneticisi uygulamasında resimlerinizi paylaşabilir, duvar kağıdı yapabilir ve resim bilgilerinizi görebilirsiniz. Yani düzenleme imkanınız yok.

GM 5 Plus Resimleri Düzenleme

General Mobile 5 Plus telefonunuzda ekstra uygulama indirmeden resimlerinizi düzenleyebilmek için ön yüklü olarak gelen Fotoğraflar uygulamasını kullanabilirsiniz. General Mobile’ın resmi uygulaması olan Dosya Yöneticisinde resim düzenleme imkanınız yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com