Kategoriler
Oyun

Hitman: Absolution – PC İçin Hitman Aksiyon Oyunu

“Hitman: Absolution” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 20 Kasım 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Hitman: Absolution” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.66 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8600 yada üstü) olması gerekiyor İşletim sistemi ise Windows Vista(SP2)/7(SP1)

Hitman Absolution

“Hitman: Absolution” Nedir? “Hitman: Absolution” Oyun Özellikleri

Ajan 47 güvendiği, sırtını dayadığı tüm isimler tarafından ihanete uğradı. Orjinal suikastçı damgalı kahramanımızın bu yolculuktaki tek dostu sizsiniz. Türkçe dil desteğine sahip olan Hitman: Absolution eski ve yeni oyun dinamiklerini bir arada barındırıyor. Hitman: Absolution, Tek kişilik, Eş zamanlı olmayan çoklu oyuncu (kontrat meselesi ilerde bahsedeceğim.) seçeneklerine sahip. Ayrıca oyun eski günlerde ki gibi fpw ve tpw yapısında.Tabi ki başlarda belirtmekte fayda var. Hitman: Absolution resmi olarak Türkçe dil desteğine sahip. Hitman: Absolution her kesimden oyuncuya hitap ediyor. Oyunda Kolay, Normal, Zor, Uzman ve Mükemmeliyetçi olmak üzere toplam 5 zorluk düzeyi mevcut.

“Hitman: Absolution” Video

“Hitman: Absolution” İndir Download Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com