Kategoriler
Mobil

HTC One M8 Türkiye Pazarına Geldi ve Fiyatı Kesinleşti

HTC One M8 Türkiye’de

HTC’nin satışa sunulması merakla beklenen akıllı telefonu HTC One M8 sonunda Türkiye pazarına geldi. Daha önce teknik özellikleri ve Türkiye’deki ön sipariş haberlerini sizlerle paylaşmıştık. Ama artık HTC One M8 model akıllı telefon Türkiye’de ve dolayısıyla fiyatı da kesinleşti.

Fiyatı Biraz Yüksek

2014 yılına damga vuran HTC’nin akıllı telefonu HTC One M8 Türkiye pazarına girdi ve fiyatı da netleşti. HTC’nin 2014 model amiral gemisi One M8, geçtiğimiz hafta tanıtıldı. Cihazın Türkiye lansmanı ile birlikte fiyatı da kesinleşmiş oldu. Daha önce Türkiye’nin önde gelen operatörlerinden Turkcell tarafından ön siparişe sunulan cihazın fiyatı 2499 TL olarak belirlenmiş ve bir çok kullanıcıdan eleştiri almıştı. Cihazın Türkiye lansmanının ardından diğer operatörler ile ve kontratsız olarak satılacak cihazların da fiyatı belirlenmiş oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

HTC One (M8) özellikleri

HTC Türkiye’de aynı Turkcell gibi cihazı 2499 TL’den satışa çıkartmaya karar vermiş. Şu an piyasadaki rakiplerinden daha yüksek fiyat etiketine sahip olan One M8’in ilk satış rakamları merak ediliyor. Şimdiye kadar yurt dışından getirilme veya paralel ithalat yöntemleri ile satılan cihaz, ülkemize 11 Nisan 2014 tarihinde resmi olarak giriş yapmış olacak. 

Fiyatı Neden Yüksek

3 – 4 sene önce 1200 – 1300 TL’den satılan telefonlar pahalı gibi gelirken, günümüzde bir kaç model hariç bu fiyat aralığında üst sınıf cihaz bulunmuyor. Amiral gemisi olarak adlandırılan modellerin fiyatları genelde 2000 – 2200 TL arasında. Görünen o ki HTC bu fiyatlardan memnun değil ve ortalamayı 2500 TL bandına çekmeye çalışıyor. Cihazın rakiplerine göre yazılımsal ve donanımsal avantajları bulunuyor ancak fazladan

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com