Kategoriler
İnternet

Instagram Hikayelere GIF Ekleme

Instagram Hikayelerinize Gif Ekleyin

Bir Instagram hikayesi yaptıysanız muhtemelen hikayelerinize çıkartmalar ekleyebileceğinizi biliyorsunuzdur. Bu çıkartmalar interaktiftir ama gerçek çıkartmalar gibi onlar da şimdiye kadar hareket etmiyorlar. 23 Ocak’taki bir güncellemede animasyonlu GIF çıkartmaları ile öykülerinize daha fazla eylem eklenebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram, tüm kullanıcılarına yüksek kaliteli ve şeffaf bir GIF koleksiyonu sağlamak için GIPHY ile işbirliği yaptı. Böyle büyük bir GIF’leri taramak için Instagram, GIF etiketlerine bir arama özelliği oluşturdu. Bu, kullanıcıların yakalamak istedikleri konum, mod veya olay ile eşleşen sayısız seçeneğe erişmelerini sağlıyor.

Hikayelere Hareketli Çıkartmalar Arama ve Ekleme

Hikayelere GIF eklemek, çıkartma yapmaktan çok daha karmaşık ama süreç aynı. Başlamak için normalde olduğu gibi hikaye kamerasına erişmek için sağa hızlıca kaydırın veya “Hikayeler” altında simgeye dokunun. Bir fotoğraf veya video çekerken veya seçtikten sonra ekranın sağ üst köşesindeki gülen etiket simgesine dokunmanız yeterli. Çıkartmalar arasında ikinci çıkartma sayfasında GIF arama seçeneğini bulun.

Ekrandaki GIF etiketlerine göz atabilir ya da kullanışlı “Arama” alanında isme göre arama yapabilirsiniz. GIF’i hikayenizdeki diğer çıkartmalara benzer şekilde yerleştirebilir ve yeniden boyutlandırabilirsiniz.

 

Hepsi bu kadar…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com