Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone X Reset Atma

iPhone X, Nadiren de Olsa Donabilir

Hem şimdi hem sonra bir iPhone telefon bir yazılım aksaklığı nedeniyle bir gün donacak ve yanıt vermeyecektir. Bir şekilde iOS’a veya düzgün şekilde yüklenemeyen bir yazılım güncellemesine müdahale eden bir buggy uygulaması olabilir. Neyse ki iOS son derece istikrarlı bir platform ve küçük yazılım sorunları sık sık sadece güç vererek çözülebilir. Yan tuşa uzun süre bastığınızda iPhone X üzerinde Siri aktive edilecek ve cihazı kapatacak işlem diğer iPhone modellerinden farklı.

Sponsorlu Bağlantılar

“Kapatmak için kaydır” seçeneğini kullanmak için ya “Kapat” düğmesine erişmek için Ayarlar uygulamasından geçmeniz ya da yan düğmesine ve Ses açma/kısma tuşlarına birlikte basmanız gerekir.

Zorlandığı Zaman iPhone X Yeniden Başlatma (Reset Atma)

Bununla birlikte bir iPhone X’ın donacağı ender olayda bir zorla yeniden başlatma (hard reboot olarak bilinir), yanıt veren duruma geri almak için gerekli olacaktır. iPhone X’de sabit yeniden başlatma yapmak için Ses Yükseltme düğmesine hızlıca basıp bırakın (1 numara), ardından Sesi Kısma düğmesine aynı işlemi yapın (2 numara). Sonra yandaki düğmesine basıp (3 numara) ekran kapanana kadar basılı tutun (yaklaşık 10 saniye). Apple logosunu gördüğünüzde tuşu bırakın. Bu, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus içinde geçerli bir işlemdir.

iPhone X normal olarak açılacaktır. Tüm değerli veriler hala yerli yerinde olacaktır. Zorlama gerektiren sorunlar yeniden ortaya çıkarken ve daha çok jailbroken iPhone’lar ile ilişkili olsa da özellikle yeni çıkan bir iPhone ile acil durumlar için hala kullanışlı bir araç.

iPhone X Reset Atma Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com