Kategoriler
Mobil

Instagram’a Taslak Olarak Kaydet Özelliği Geldi

Instagram İçin Yeni Bir Özellik Daha

Snapchat’e en büyük rakip olarak görülen Instagram, yeni bir özellik ile daha karşımıza çıktı. Çünkü Instagram için çıkan özelliklerin neredeyse tamamı Snapchat’te olan özellikler. Artık Instagram hesabınıza girdiğinizde ve fotoğraf düzenlediğinizde yayınlamak zorunda idiniz. Ama artık bu dönem sona erdi. Eğer Instagram’da resim paylaşmak istediğinizde başka bir işiniz çıkarsa bu resim paylaşma işini taslak olarak kaydedip daha sonra devam edebileceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram’da Resim Paylaşma İşinizi Sonra Yapın

Instagram hesabınıza resim yüklemeden önce farklı filtreler ve efektler uygulamaktayız. Ama bu durum biraz zaman alabiliyor. Hele bir de zor seçim yapan birisi iseniz bu işlem biraz daha fazla uzun sürmekte. Bu işlem sırasında SMS, telefon görüşmesi, WhatsApp v.b. farklı işleriniz çıktıysa yada telefonu kapatmanız gerekiyorsa bu düzenleme işiniz boşa gitmeyecek.

Instagram'a Taslak Olarak Kaydet Özelliği Geldi

Düzenlemeyi o anda taslak olarak kaydedebilir ve müsait olduğunuzda düzenlemeye kaldığınız yerden devam edebilir ve düzenlemeyi bitirdikten sonra yayınlayabilirsiniz. Zaten siz fotoğrafı yayınla diyene kadar o resim taslak olarak kaydedilmekte.

Android İçin Instagram İndir

iPhone, iPad ve iPod touch (iOS) İçin Instagram İndir

Windows Phone İçin Instagram İndir

Instagram Resimlerini Bilgisayara İndirme Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com