Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone 6/6s Plus VoLTE & VoWiFi Açma Kapatma

VoLTE & VoWiFi Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kısacası 4G/4.5G şebeke üzerinden yüksek kalitede sesli ve görüntülü aramayı yapabileceğiniz bir teknoloji diyebiliriz. Bu özelliği iPhone 6/6s Plus kullanabilmek için hem sizin telefonunuz hemde arama yapacağınız kişinin telefonu VoLTE & VoWiFi özelliğini desteklemeli, hem siz hemde karşı taraf 4G/4.5G sinyali almalı, kullanılan SIM kartların 4G/4.5G uyumlu olmalı ve arama yapacağınız kişi sizin ile aynı operatörü kullanmalı.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 6 Plus / iPhone 6s Plus VoLTE & VoWiFi Özelliği Açma

iPhone 6/6s Plus telefonunuzda VoLTE & VoWiFi özelliğini açmak için “Menü > Ayarlar > Hücresel > Seçenekler > LTE’yi Etkinleştir” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan pencerede “Ses ve Veri” seçeneğini açın. Böylece telefonunuzun en üst bildirim bölümünde LTE seçeneğini göreceksiniz. Artık iPhone 6/6s Plus telefonunuzdan yukarıda belirttiğimiz şartlara uygun kişiler ile yüksek kalitede görüntülü ve sesli görüşmeler yapabilirsiniz.

Daha sonra “Menü > Ayarlar > Telefon > Wi-Fi ile Arama” yolunu izleyip “Bu iPhone’da Wi-Fi İle Arama” kutucuğunu aktif edin.

iPhone 6/6s Plus telefonunuzda herhangi bir nedenden dolayı bu özelliği kapatmak isterseniz yine aynı yolu izleyerek “LTE’yi Etkinleştir” bölümüne girip “Kapalı” seçeneğini işaretleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com