Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone 7 Plus VoLTE & VoWiFi Açma Kapatma

VoLTE & VoWiFi Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kısacası 4G/4.5G şebeke üzerinden yüksek kalitede sesli ve görüntülü aramayı yapabileceğiniz bir teknoloji diyebiliriz. Bu özelliği iPhone 7 Plus kullanabilmek için hem sizin telefonunuz hemde arama yapacağınız kişinin telefonu VoLTE & VoWiFi özelliğini desteklemeli, hem siz hemde karşı taraf 4G/4.5G sinyali almalı, kullanılan SIM kartların 4G/4.5G uyumlu olmalı ve arama yapacağınız kişi sizin ile aynı operatörü kullanmalı.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 7 Plus VoLTE & VoWiFi Özelliği Açma

iPhone 7 Plus telefonunuzda VoLTE & VoWiFi özelliğini açmak için “Menü > Ayarlar > Hücresel > Seçenekler > LTE’yi Etkinleştir” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan pencerede “Ses ve Veri” seçeneğini açın. Böylece telefonunuzun en üst bildirim bölümünde LTE seçeeğini göreceksiniz. Artık telefonunuzdan yukarıda belirttiğimiz şartlara uygun kişiler ile yüksek kalitede görüntülü ve sesli görüşmeler yapabilirsiniz.

Daha sonra “Menü > Ayarlar > Telefon > Wi-Fi ile Arama” yolunu izleyip “Bu iPhone’da Wi-Fi İle Arama” kutucuğunu aktif edin.

iPhone 7 Plus telefonunuzda herhangi bir nedenden dolayı bu özelliği kapatmak isterseniz yine aynı yolu izleyerek “LTE’yi Etkinleştir” bölümüne girip “Kapalı” seçeneğini işaretleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com