Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone ve AirPods Eşleştirme Sorunu

Apple’ın Kablosuz Kulaklığı – AirPods

Bilindiği üzere Apple, yeni nesil kablosuz kulaklıkları olan ve ismi AirPods olan bu kulaklıkları Türkiye dahil satışa çıkardı. Fiyatı her ne kadar yüksek olsa da satın alanlar var. Bu kulaklıklar bütün Apple ürünlerinde kullanılabilecek. iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV ve Mac cihazlarda kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

AirPods kulaklıkları iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanacaksanız işletim sisteminizin en az iOS 10 olması gerekiyor. Apple Watch akıllı saatlerde ise işletim sistemi en az watchOS 3 olmalı.

AirPods ile iPhone Eşleşmiyor

AirPods kulaklıklar kablosuz olduğu için Bluetooth bağlantısı ile bağlanıyor ama her teknolojik cihazda olduğu gibi burada da bağlanma sorunu yaşayabilirsiniz. Peki eğer iPhone telefonunuz ile AirPods kulaklığınızı eşleştiremezseniz ne yapmalısınız. Eğer böyle bir sorun olursa bu geçicidir ve çözüm yolu vardır. Aşağıda bahsedeceğimiz çözüm yollarını sırası ile yapmanızı öneririz.

1 – AirPods kulaklıkları tekrar kutusuna yerleştirip kutunun kapağını kapatın ve ortalama 15 dakika bekleyin.

2 – Sonrasında kutunun kapağını açın (kulaklıkları çıkarmayın) ve kutudaki LED ışık beyaz yanıp sönene kadar bekleyin. Bu böyle olunca kuruluma geçebilirsiniz demektir.

Sponsorlu Bağlantılar

2.1 – Eğer LED ışığı beyaz yanıp sönmezse LED beyaz yanıp sönene kadar kutunun arkasındaki düğmeye basılı tutun.

2.2 – Eğer halen iPhone telefonunuz ile eşleşmiyorsa LED turuncu ve ardından beyaz yanıp sönene kadar kuruluk düğmesine ortalama 15 saniye basmaya devam edin.

3 – Son olarak AirPods kulaklık ile iPhone telefonu yan yana getirin ve iPhone telefonun ekranına gelen kurulum sihirbazındaki yönlendirmeleri takip edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com