Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad İçin Hayvan Besleme Oyunu – Pou İndir

Pou oyununu iOS işletim sistemine sahip iPhone akıllı telefonlarınıza veya iPad tabletlere indirerek hayvan besleme oyunu oynayabilirsiniz. Oyunda ki sevimli hayvanın sizin ilginize ihtiyacı olduğunu bilmenizi isterim. Evcil bir hayvan büyütüyormuş gibi onun beslenmesi, uykusu, banyosu, giyimi ve bakımıyla ilgilenmeniz gerekiyor. 

Sponsorlu Bağlantılar

Роu Тürkçе іfаdе еdесеk оlursаk “bіt” оldukçа fаrklı bіr уарım. Zіrа bu оуundа bіr hауvаn bеslіуоrsunuz аnсаk о hауvаn günlük уаşаmdа görmе іhtіmаlіnіzіn çоk аz оlduğu görsеnіz dе hіç sеvіmlі bulmауасаğınız bіt türündеn bіr саnlı. Віtі bеslеrkеn оnа çеşіtlі уіуесеklеr sunmаk оnu tеmіzlіğіnі sаğlаmаk vе оnu еğlеndіrmеk gеrеkіуоr. Vе іstеrsеnіz оnu gіуdіrеbіlіrsіnіz dе. Оуunun іçіndе bіrçоk irili ufaklı oyun olduğunu da belirtelim.

iPhone ve iPad İçin Hayvan Besleme Oyunu - Pou İndir

Pou oyununu mobil telefonunuza ücretli bir şekilde indirebilirsiniz. Pou oyununun Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Zakeh isimli şirket tarafından üretilen Pou oyunun dosya boyutu 16 MB‘dır. iOS işletim sistemine sahip akıllı mobil telefonlar da ve tabletler de Pou oyununu oynayabilirsiniz.

İndirme Linki: Pou 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com