Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad İçin Otomatik Form Doldurma Uygulaması – RoboForm İndir

iOS için RoboForm Uygualaması

iOS işletim sistemli iPhone ve iPad gibi cihazlarınıza RoboForm uygulamasını indirerek otomatik form doldurma uygulamasına sahip olabilirsiniz. Tüm dünyada popüler olan ve kullanılan bir uygulama olan Roboform cihazınızda kullandığınız tarayıcıya sadece bir buton ekleyerek tüm formları görebilmeye olanak sağlar. Uygulama özellikleri açısından fazlasıyla birikimli gözüküyor. İnternet bağlantısı olmadan çevrimdışı olarak şifre ve not kaydı yapabilirsiniz. Güvenlik olarak çok güçlü ve rastgele bir şekilde şifre oluşturmanız mümkündür. Kişisel bütün verilerinizi RoboForm uygulamasının olduğu cihazlarınızda bulundurabilirsiniz. Uygulamanın içerisinde ki şifreleri hızlı bir şekilde yedekleme, geri yükleme yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Cihazınızda bulunan İnternet tarayıcıları tarafından problemsiz bir şekilde çalışmaktadır. Şifreleriniz ve notlarınız arasından herhangi bir bilgiye erişmek istiyorsanız bir bir aramanıza gerek kalmadan arama yapma seçeneğini kullanabilirsiniz. RoboForm uygulamasında çok güçlü şifreleme algoritmaları vardır. Şifre kartlarınızı ikili şifreleme yapabilirsiniz.

iPhone ve iPad İçin Otomatik Form Doldurma Uygulaması - RoboForm İndir

iOS işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Pro versiyonu satın alırsanız çevrimiçi bir hesap ile bütün şifreleriniz ve hesaplarınıza erişebileceğiniz bir hesap yaratabilirsiniz. RoboForm uygulaması Türkçe dil desteğinin yanı sıra Fransızca, Japonca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca ve İngilizce dil desteklerine de sahiptir. Siber Systems tarafından üretilen RoboForm uygulaması Apple iOS 4.2 ve üzeri işletim sistemlerinde kullanılmaktadır. Uygulamanın boyutu ise 18.5 MB‘dır.

İndirme Linki: iPhone ve iPad İçin RoboForm İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com