Kategoriler
Oyun

Kedi Simülasyon (Cat Simulator) Oyunu Geliyor

İlginç Bir Oyun Daha

Bugüne kadar keçi simülasyon oyunu ve ayı simülasyon oyunu çıktı ve hemen herkesin ilk anda garibine gitti. Çünkü bu kadar ilginç oyunlar daha önce hiç çıkmamıştı. Bu yüzden şimdi size kedisimülasyon oyunu çıkacak desem her halde şaşırmazsınız. Yanlış duymadınız. Şimdi de Cat Simulator yani Kedi Simülasyonu oyunu geliyor. İşte detaylar.

Kedi Olmak İster Misiniz?

Game Teams Studio tarafından hazırlanmakta olan ve destek için KickStarter’da kampanya başlatan yetkililer, oyun için 20 bin dolarlık bağış sınırı belirlemiş durumda. TPS bakış açısında oynanabilecek olan ve bir kediyi kontrol edebileceğimiz yapımın çok gerçekçi olacağı ve özellikle kedileri çok seven kullanıcılara hitap edeceği söyleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Cat Simulator - Kedi Simülasyon Oyunu

Şu an Alpha aşamasında olan oyun, son haline büründüğünde yeni nesli yansıtır grafiklere, birçok farklı kedi türüne, kedilerin özelliklerinin geliştirilebildiği seçeneklere ve eğer istenirse multiplayer ve Oculus Rift desteğine de sahip olacak. Şu an 2 bin dolar toplanmış durumda ve kampanyanın bitmesine 38 gün daha var. Eğer 25 dolarlık bağış yaparsanız, tamamlandığında oyunun dijital kopyasına da sahip olabiliyorsunuz. Daha fazla teklif verdiğinizde ise, tişört gibi hediyeleriniz olabilir.

Video


Detaylı bilgi için tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com