Kategoriler
Ne & Nasıl Özel

Kendi Animasyon Filminizi Yapın

Küçük Animasyon Filmi Nasıl Yapılır?

Animasyon filmleri, çizgi film serileri ve videoları çok fazla talep görmekte. Bunlar yalnızca harika bir eğlence kaynağı değil aynı zamanda sunum ve eğitim amaçlı yararlı araçlardır. Birçok amaçla iletişimin en sıcak modu haline geldi. Ayrıca yaşlarına bakılmaksızın insanlar çok sevimli ve harika görünen animasyonlu resimlere ve videolara bayılıyorlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Animasyon belirli bir şeyi temsil etmenin en iyi yollarından biridir. İster bir işletme sunusu olsun ister öğrencilerinize bilimsel bir konuyu öğretmek olsun animasyon, birşeyleri en iyi şekilde öğretmenin en iyi yoludur. Çocuklar animasyonlara bayılır. Ancak bir animasyon video veya film yapmak kolay bir iş değil. Yetenekli olmalı ve animasyonlu bir video yapmak için araçlar ve yazılım hakkında tam bilgiye sahip olmalısınız.

Ancak her şeyde olduğu gibi bu konuda da alternatifler mevcut. Kendiniz küçük bir animasyonlu video yapmak istiyorsanız ama aynı şeyle ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilseniz o zaman bu makale kesinlikle size çok yardımcı olacaktır. Çünkü fazla çaba harcamadan kendiniz küçük bir animasyon filmi yapabilirsiniz. Bu yollar herhangi bir ilave bilgi veya beceri gerektirmez ve kolayca küçük bir animasyon filmi veya video oluşturabilirsiniz.

Kendiniz Küçük Animasyon Filminizi Kendiniz Yapın

1 – PowToon

Ön bilgisiz kalmadan bir animasyon filmi yapmanın zor ve dağınık bir iş olduğunu biliyoruz. Ancak PowToon, kendiniz bir animasyon filmi yapmanız için oldukça kolaydır ve ekonomiktir. PowToon, animasyon filmi yapmak için kullanılan çevrimiçi bir platformdur. Bu bir çevrimiçi hizmettir ve dolayısıyla herhangi bir yazılımı indirmenize gerek yoktur. Sadece web sitesini ziyaret edin ve küçük animasyon filminiz üzerinde çalışmaya başlayın.

Animasyon Nedir? 3D Animasyon Nedir?

PowToon’un bir diğer yararı ise Photoshop veya Flash bilgisi bilmenize gerek yok. Web sitesinde tema, arka plan, karakterler, metin, düzenler, grafikler, ses ve görüntüler v.b. zaten sağlanmaktadır. Yapmanız gereken sadece karakterleri sürükleyip bırakmak, seçtiğiniz mizanpajları, arka planları, sesi ve diğer ince ayarlarını yapmak. PowToon’u kullanarak bir animasyon filmi yapmak tamamen ücretsizdir. Tek yapmanız gereken resmi sitesine kaydolmak. PowToon hesabınızı tamamen etkinleştirdikten sonra animasyon filminizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

PowToon Resmi İnternet Sitesi

2 – Devolver

Devolver küçük animasyon filmi yapmak için bir başka harika online hizmettir. Kendi animasyonlu videonuzu kolayca oluşturabileceğiniz web sitesini kullanmakta özgürsünüz. Animasyon filmi işlemi altı farklı adımdan oluşur. Adımları izlemeniz yeterli. Böylece animasyon videonuzu oluşturacaksınız. Devolver’ın ara yüzü oldukça aktif. Bu web sitesi hakkında bir diğer iyi şey herhangi bir animasyon filmi çekmeden önce kayıt olmanız gerekmiyor. Siteyi açmanız ve film yapmaya başlamanız yeterlidir. Animasyon filmi hazırlama işlemini tamamladıktan sonra Devolver bu filmi e-posta hesabınıza gönderir.

Devolver Resmi İnternet Sitesi

3 – GoAnimate

Daha çok arzu ettiğiniz bir animasyon videosu hazırlamak için biraz çaba sarf edecek ve zaman ayırabilecek biriyseniz GoAnimate, sizin için en iyi seçenek. GoAnimate en iyi ücretsiz animasyon yapımcısı web sitelerinden biridir ve bu web sitesi ücretsiz deneme imkanı sunmaktadır. Web sitesini beğenirseniz üyeliği satın almanız gerekir. Web sitesi düzgün ve temiz. Tüm bileşenler mükemmel bir şekilde görüntüleniyor. Bu web sitesini kullanmak için herhangi bir animasyon becerisine ihtiyaç yoktur. GoAnimate mükemmel bir animasyon filmi yapmak için birçok araç sunuyor. Videolarınız için katman ile çalışabilirsiniz.

Güzel ve şirin karakterler web sitesinde de sağlanmakta. Bu karakteri videonuzda gündelik, bayram, çocuk, spor ve daha pek çok kategori gibi arama yaparak arayabilirsiniz. Senaryonuza uyan herhangi bir karakter bulamazsanız tamamen özelleştirilmiş bir karakter de yapabilirsiniz. Bazı arka plan sesleri veya sesler ekleyebilmeniz için ses yükleme seçeneği de mevcuttur. Bir animasyon filmi yapmak için GoAnimate’yi kullanmadan önce ücretsiz deneme için web sitesinde kaydolmanız gerekiyor. Web sitesini beğenirsen üyeliği satın alabilirsin.

GoAnimate Resmi İnternet Sitesi

4 – XtraNormal

XtraNormal web sitesi sert animasyon sevenler için harika bir şeçenek. Size yüksek kaliteli bir animasyon filmi sunar. Karakterler ve sahneler gerçekten çekici. Bu web sitesi diğerlerinden oldukça farklı. Uygulama jesti, ifadeleri, karakter hareketlerini gösterir ve ayrıca kamera açılarını seçmenize izin verir. Diğer uygulamalardan farklı olarak bu ayrıntıları doğrudan komut dosyasına eklemeniz gerekir. XtraNormal’in dezavantajı ücretsiz deneme kullanıyorsanız çok fazla erişime izin vermemesi. Ayrıca sadece bir karakteri ücretsiz veriyor. Diğer karakter ve setler için ücret ödemeniz gerekir.

XtraNormal Resmi İnternet Sitesi

5 – Wideo

Wideo, animasyon videosu yapmak için en iyi çevrimiçi başvurulardan biri. Bu web uygulamasını ofis sunumları, eğitim konuları, sunum v.b. için kullanabilirsiniz. Ayrıca güzel ve çekici bir animasyon filmi hazırlamanıza yardımcı olacak pek çok harika özelliklerle doludur. Daha önce hiç animasyonlu filmi yapmayı denemediyseniz, ofis sunularınız için harika ve ilgi çekici küçük animasyon filmi oluşturabileceğiniz bu web sitesi tarafından sağlanan şablonları kullanabilir ve istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Web sitelerinde yüzlerce şablon veriliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir şablon seçmeniz ve düzenlemeye başlamanız yeterlidir. Mükemmel bir animasyonlu video yapmak için bir sürü bileşen veriliyor. 3D nesneler, insanlar, ses, metin, etkileşim, teknoloji v.b. ekleyebilirsiniz. Bu bileşenlerin tümü pencerenin sol kenar çubuğunda görüntülenir. Böylece onları aramak zor değildir.

Videoyu oluşturmaya başlamadan önce 7 günlük ücretsiz deneme sürümüne kaydolmanız gerekir. 7 günlük bir sürenin sonunda ücretli versiyonu satın almanız gerekir. Ancak maliyet çok daha düşük. Wideo, animasyon hakkında geniş bir bilgiye sahip olmadan kendiniz küçük bir animasyonlu video yapmak için harika bir sitedir.

Wideo Resmi İnternet Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com