Kategoriler
Yazılım

Kendi Emojinizi Yapma Uygulaması

İhtiyacınız Olan Her Türlü Sticker, Gif ve Emoji Tek Bir Yerde

Günümüzde her çevrimiçi sohbette çıkartmalar ve emojiler olmazsa olmaz. Yani stickerlar her konuşmanın ayrılmaz bir parçası haline geldi ve düz metinler daha ilginç ve canlı hale getirildi. Çıkartmalar (Sticker), donuk bir düz metin sohbetine daha fazla hayat katıyorlar. Aslında Whatsapp’ta sohbet ettiğinizde veya Facebook’ta bir yazı hakkında yorum yaptığınızda buna en az bir çıkartma veya emojis mutlaka eklersiniz. Sonuçta emojiler ve GIF’lerle yaratıcılığınızı da gösterebilirsiniz. Neden bu küçük sevimli çıkartmalar, konuşmaları veya yorumları daha eğlenceli ve ilginç hale getiriyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Bunun yanı sıra sadece çıkartmalar değil GIF’ler de günümüzde trend halindedir. GIF’ler kişinin hissiyatını ifade etmenin en kolay yolu. Tüm sosyal ağlarda eğilim göstermekte. Kızgın, üzgün veya mutlu olsan da GIF göndererek tek bir kelime bile yazmadan duygularınızı sevdiklerinize ifade edebilirsiniz. Ancak sosyal ağlar veya mesajlaşma uygulamaları çok sınırlı sayıda çıkartma ve emoji sağlıyorlar ve hiçbiri dahili GIF’leri şimdilik sunmuyorlar. Peki daha ilginç ve harika çıkartmalar, emojiler veya GIF’ler nasıl elde edebilirsiniz? Bir şekilde internette GIF’leri ve çıkartmaları indirip arkadaşınıza gönderebilirsiniz ama bu da sıkıcı olur.

Peki, emoji, çıkartma (sticker) veya GIF’leri en kolay şekilde nasıl elde edebilirsiniz? Bütün bu emojileri, çıkartmaları, GIF’leri tek bir yerden ücretsiz olarak bulabilirsiniz. Çözüm Sticker Market: Emoji keyboard isimli uygulama. Bu uygulama, Sticker Market tarafından geliştirilen bir akıllı telefon uygulaması olup şaşırtıcı Sticker, GIF, emoji ve şablonlar elde etmek için kullanılan bir uygulamadır. Yüz ifadeleri, GIF’leri ve çıkartmaları içeren bu devasa koleksiyon, sohbetinizi daha yaratıcı ve ilginç hale getirmek için yeterli. Son olarak kendi yüz emoji’nizi dahi oluşturabilirsiniz.

Sticker Market: Emoji keyboard İnceleme

Emoji keyboard temiz ve basittir. Uygulamanın ana sayfası sadece Sticker Market, Sticker kamera, Sticker klavye gibi ana özellikleri içermekte. Uygulama renkli ve göze hoş görünüyor. Simgeler ve şık düzen daha yaratıcı ve zarif hale getiriyor. Emoji ve sticker ile tam anlamıyla saatlerce gezinebilirsiniz. Çıkartmalar, şablonlar, GIF gibi bazı diğer menü öğelerini gösteren 3 yatay çizgi gezinme butonu var. Ana sayfasından tüm işlevleri gerçekleştirebildiğiniz için bu gezinme menüsüne gitmek zorunda bile kalmıyorsunuz.

Sticker Market: Emoji keyboard Nasıl Kurulur ve Nasıl Kullanılır?

Sticker Market: Emoji keyboard kurulumu oldukça kolay bir iş. Aynı işlemi yapmak için aşağıdaki adımları talimatları takip edin.

Sponsorlu Bağlantılar

1 – Uygulamayı yükleyin.

2 – Uygulamayı başlatın ve İlk başlattığınızda orada oturum açmanızı isteyecektir. Uygulamaya Facebook, Google ve E-posta yöntemlerinden birisi ile giriş yapabilirsiniz.

3 – Android telefonunuzun ayarlarında Klavye’yi etkinleştirin, diyalog kutusuna dokunun ve sizi istediğiniz konuma götürsün.

4 – Şimdi verilen klavye seçeneklerinden Sticker Market klavyesini bulup seçin ve üzerine dokunun.

5 – Bunu yaptığınızda size bir açılır pencere göstergesi gelir ve yalnızca Tamam’a dokunmanız yeterlidir.

6 – Bundan sonra, giriş yöntemini seçmeniz gerekiyor. Yine, Giriş Yöntemini Seç diyalog kutusuna dokunmanız yeterlidir.

Sponsorlu Bağlantılar

7 – Size farklı giriş yöntemleri sağlayacak, ancak Sticker Market Klavyesini seçmeniz gerekiyor.

Bu kadar. Hepiniz Sticker Market: Emoji keyboard uygulamasını kullanmaya hazırsınız. Sonraki bölümlerde bu uygulamanın nasıl kullanılacağını açıklayacağız.

Sticker Market: Emoji keyboard Özellikleri

Sticker Market, Komik ve yaratıcı çıkartmalardan oluşan büyük bir koleksiyona sahip. Daha önce de söylediğimiz gibi Sticker Market: Emoji keyboard çıkartmalar, emojiler ve şablonlardan oluşan çok sayıda koleksiyona sahip. Çıkartmalar, Şablonlar ve GIF’ler olarak 3 kategoriye ayrılmış. Tüm bu kategoriler çıkartmaları daha etkili şekilde araştırmak için alt kategorilere ayrılmıştır.

Çıkartma (Sticker)

Çıkartmalar bölümünde binlerce farklı türde hareketli ve komik çıkartma elde edersiniz. Aslında bu çıkartmalar farklı kategorilere ayrılmıştır. Çıkartma kategorilerinden bazıları lezzetli armenia, sweettalk, housemouse, Chatmat, Em ve Sam gibi sevgi. Hem ücretsiz hem de ücretli çıkartmalar var. Ücretsiz etiketler günlük ihtiyaçlarımız için fazla sayıda etiket içermektedir ancak daha fazlasını istiyorsanız daha fazlasını da satın alabilirsiniz. Çıkartmaları indirmek için uygulamayı açın ve etiket pazarı üzerine dokunun.

Şablonlar

Şablonlar Sticker Market tarafından da sunulmaktadır: Emoji keyboard. Bu şablonları kendi Emoji’nizi oluşturmak için kullanabilirsiniz. Şablonların koleksiyonunda şapkalar, kostümler, dudaklar, gözlük, eyemoji, eğlenceli, B-day, ANİMASK, dehşet vb. Yer alır. Bu şablonları sadece açarak indirebilir ve daha sonra indirme düğmesine dokunabilirsiniz. Bu şablonlar, bu yazıda daha sonra tartışacağımız Sticker cam’da kullanılır.

Sponsorlu Bağlantılar

GIF

Sticker Markette milyonlarca komik ve harika GIF bulunur. Herhangi bir duygudurum veya duygu için GIF’leri alabilirsiniz. Bu aynı zamanda ağlama, dans, komik, köpekler, kediler v.b. gibi çeşitli kategorilere ayrılmıştır. Bu nedenle herhangi bir kategoriye dokunmanız yeterli ve o türden birçok GIF elde edersiniz. İndirmek için indirmek istediğiniz GIF’e dokunun ve sonra indirme simgesine dokunun. Bundan sonra bunu klavyenizden hemen herkesle paylaşabilirsiniz.

Kendi Face Emojis’inizi yapmanız için Sticker Cam

Sticker Cam harikalar yaratıyor. Kendi yüz emojisinizi yapmanızı ve arkadaşlarınızla paylaşmanızı ve eğlenmenizi sağlar. Bu özelliği kullanmak oldukça kolaydır. Öncelikle yukarıdaki şablon bölümünden indirmeniz gerekiyor. İstediğiniz şablonları indirdikten sonra uygulamanın ana sayfasından Sticker Cam’ı açın.

Sonra kamerayı açacak. Bundan sonra şablonlardan herhangi birini seçebilir ve yüzünüzden farklı emojiler oluşturacaktır. Sonra size aynı kategorideki diğer şablonları gösterir. En çok sevdiğinizi kullanabilirsiniz ve daha sonra dosyayı kaydedin. Bundan sonra klavyenizde görünecektir.

Bütün Mesajlarınız için bir Sticker klavyesi

Uygulamayı kurduktan sonra tüm mesajlaşma uygulamalarınız için bu Sticker Market: Emoji keyboard kullanabilirsiniz. Her yerde kullanabilmeniz için varsayılan klavye olarak ayarlanacaktır. Uygulamada Sticker klavyesine dokunarak özelleştirin ve ihtiyacınıza göre ayarlayın.

Sonuç

Kurması ve kullanması kolay, GIF’ler, emojiler, çıkartma koleksiyonu, hızlı çıkartma etiketleri, ücretsiz gibi birçok özellikleri var. Şüphesiz ilginç ve çekici emojiler, çıkartmalar ve GIF’ler almak için harika bir platform. Bu hepsi bir arada bir platform. Böylece yalnızca GIF’ler veya emojiler elde etmek için başka bir yere gitmeniz gerekmez. En büyük avantajı tamamen ücretsiz olması.

Sponsorlu Bağlantılar

NOT: UYGULAMA APP STORE VE GOOGLE PLAY STORE MAĞAZALARINDAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com