Kategoriler
Yazılım

Microsoft Office Word 2007 Güncelleştirmesi İndir

Microsoft Office Word 2007 Kararlılık ve Performans İyileştirmeleri

Microsoft Office Word 2007 Güncelleştirmesi programını bilgisayarınıza indirerek Office uygulamalasında bulunan bazı hataları giderebilirsiniz. Bizzat programın üreticisi olan Microsoft tarafından çıkarılan bu güncelleştirme paketi sayesinde Office programınız artık sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Programı indirdikten sonra herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız güncelleştirme paketini indirmenizi de tavsiye ederim.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu program, Microsoft Office Word 2007’ye yönelik bir güncelleştirmedir. Genel olarak, ABD’de ve ABD’ye bağlı topraklarda kullanmak üzere 10 Ocak 2010 tarihinden sonra Microsoft’tan Word 2007’yi satın alan veya lisanslayan müşteriler, belirli bir özel XML etiket uygulamasını içermeyen güncelleştirilmiş yazılımı kullanmaktadır.

Microsoft Office Word 2007 Güncelleştirmesi İndir

Desteklenen İşletim Sistemleri
Windows 7; Windows Server 2003; Windows Vista; Windows XP

Bu güncelleştirme şu ürün için geçerlidir:
Microsoft Office Word 2007

Desteklenen Windows Installer Sürümü: Windows Installer 3.1 veya üstü Windows Server 2003 Service Pack 1, Windows Installer 3.1’i içerir. Windows Installer 3.1 ayrı bir yükleme olarak şu konumdan da alınabilir: Windows Installer 3.1 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (v2).

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com