Kategoriler
Mobil

Projektörlü Akıllı Telefonlar Yakında Geliyor

Kesin Bir Bilgi Yok

Kesin bir bilgi olmamasına karşın alınan duyumlara göre Samsung, projektörlü bir akıllı telefon üretiyor. Dış gövdesi metal olacak olan bu akıllı telefonun özellikleri ise orta seviye olacak. Özellikleri ile Galaxy Beam model akıllı telefon ayarında ve işletim sisteminin Android 4.2.2, ekranının da 4.66 inç olacağı tahmin ediliyor.

Projektör ve Metal Kasa Bir Arada

Çin’in telekomünikasyon sertifika sağlayıcısı bir kurumdan sızan belgeye göre şirket SM-G3858 model no’lu bir cihaz üzerinde çalışıyor. Donanımsal özellikleri çok da ilgi çekici olmayan telefonun şaşırtan tarafı ise metal bir kasaya ve aynı zamanda bir de projektöre sahip olması. Bilindiği gibi Samsung karşımıza metal kasalı ürünleri ile pek çıkmıyor. Öte yandan bu kasanın sağ yan tarafında ise Samsung Galaxy Beam’de olduğu gibi özel bir arayüz bulunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

SM-G3858 projektörlü Samsung telefon

İşte bu arayüzün de bütünleşik bir projektör olduğu düşünülüyor. Samsung SM-G3858, Android 4.2.2 Jelly Bean ile China Mobile için üretiliyormuş! Tabii bu akıllı telefonun uluslararası pazara çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Cihaz 4.66 inç ekran (400 x 800 piksel), dört çekirdekli 1.2GHz işlemci (muhtemelen Snapdragon 200), 1GB RAM, VGA ön yüz kamerası ve LED flaşlı 5MP arka yüz kamerasına sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com