Kategoriler
Ne & Nasıl

Replika iPhone 6s imei Değiştirme Kodu / Logo Değiştirme Kodu

Replika iPhone 6s Logo Değiştirme Kodu

Bilindiği gibi iPhone 6s telefon yaklaşık 2.500 TL’den başlayan fiyatlarla satılmakta. Ama iPhone 6s telefonun replika yani birebir benzeyen sahteleri de (çakma iPhone 6s) yapılmakta. Eğer bunlardan birisini bilerek yada bilmeyerek satın aldıysanız bu replika iPhone 6s telefonunuzun logosunu değiştirebilirsiniz. Replika iPhone 6s telefonunuzun logosunu değiştirmek için “ses kısma tuşu + home tuşu + güç tuşu” birlikte basın ve telefonunuz ikinci kez titreyene kadar bekleyin. Böylece logonuz Apple logosu olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Replika iPhone 6s IMEI Değiştirme Kodu

Sahip olduğunuz replika iPhone 6s telefonunuzu kullanabilmeniz için imei kodunu değiştirmeniz gerekiyor. Bunun için bir kod girmeniz gerekiyor. Replika iPhone 6s telefonunuzun arama bölümüne girip *#*#889988#*#* tuşlarını tuşlayın. Böylece karşınız Engineer Mode bölümüne geçiş yapacaksınız.

iPhone 6s Özellikleri ve Fiyatı

iPhone 6s Plus Özellikleri ve Fiyatı

replika-iphone-6s-imei-degistirme-kodu-logo-degistirme-kodu

Karşınıza çıkan ekranda GPRS bölümüne girin ve imei yazan bölüme imei numaranızı yazın ve “Write imei” seçeneğine dokunun. Sonrasında Attached seçeneğine ve sonrasında geri tuşuna dokunun. Son olarak telefonunuzu yeniden başlatın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com