Kategoriler
İnceleme Özel

Samsung Galaxy Note8 İnceleme

Samsung Galaxy Note8 Hakkında Herşey

Samsung, amiral gemisi Galaxy Note8 akıllı telefonunu Galaxy Note7 fiyaskosundan bir yıl sonra çıkardı. Quad HD + Infinity Display özellikli Galaxy S8 akıllı telefonlarla benzer tasarıma sahip bu modellere ilk kez çift arka kameralar eklendi. Galaxy Note8’in kutusunu açtığınız zaman karşınıza şunlar çıkacak; Galaxy Note8 ve S Pen, Cımbız ve Kalem Uçları, USB Güç Adaptörü, Micro USB Bağlantı Adaptörü, USB Bağlantı Adaptörü, USB Kablo, SIM Kart Pimi, AKG Kulaklık. İncelemeye geçmeden önce kısaca özelliklerinden bahsedelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy Note8 Kısaca Özellikleri

  • 6.3 inç (2960 x 1440 piksel) Corning Gorilla Glass 5 korumalı Super Amoled ekran
  • Adreno 540 GPU’lu 8 çekirdekli Exynos 8895 Octa işlemci
  • 64/128/256 GB depolama alanı (microSD kart desteği ile beraber)
  • 6 GB RAM
  • Android 7.1.1 işletim sistemi
  • Tek/Çift SIM kart
  • 12 MP, f/1.7 + 12 MP, f/2.4 arka kamera
  • 8 MP, f/1.7 ön kamera
  • Boyutlar: 162.5 mm x 74.8 mm x 8.6 mm
  • Ağırlık: 195 gram
  • 3300mAh batarya (Quick Charge 2.0 hızlı şarj özelliği)

Samsung Galaxy Note8 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Note 8 Kutu Açılışı

Galaxy Note8 Ekran, Donanım ve Tasarım İnceleme

Galaxy Note8, 522 ppi piksel yoğunluğu, 2960×1440 piksel çözünürlük, 18.5:9 en-boy oranı ve ekran-gövde oranı %83.2 olan 6,3 inç Quad HD + Süper AMOLED Infinity ekrana sahip. Telefon AMOLED ekrana sahip olduğundan siyahlar mükemmel siyah. Ekranın köşeleri kare şeklinde ve kaygan olmayan ve tutmak için iyi hissettiren S8’e kıyasla ön yan kenarlara daha az eğimli. Normal 16:9 videoları izlerken en-boy oranı nedeniyle içerik telefonun kenarlarına yayılmıyor. Kenarların uzatılmasını istiyorsanız videoyu iki tarafa sığdırmak için bir kısım kırpan “Uygunluğa Kırp” seçeneği kullanın.

Ekranın üstündeki ve altındaki siyah çubukları kaldırma avantajına sahip olan 21:9 en-boy oranındaki bir videoyu izliyorsanız yazılım görüntüyü 21:9 formatına uyacak şekilde uzatıyor ve videoyu olduğu gibi izlemenizi sağlıyor. Galaxy S8 telefonlarına benzer şekilde ekranın yaydığı mavi ışık miktarını sınırlandırarak göz yorgunluğunu azalttığı söylenen Mavi ışık filtresi var.

Samsung Galaxy Note8 Format Atma

Ekran çözünürlüğünü WQHD+ (2960×1440 piksel) ile FHD+ (2220×1080 piksel) veya HD+ (1480×720) olarak ayarlayabilir. Yazı tipi boyutunu ve stilini değiştirebilir ve tam ekran en boy oranında kullanmak istediğiniz uygulamaları da seçebilirsiniz.

Ayrıca farklı ekran modlarına da sahipsiniz. Adaptif ekran, AMOLED sinema, AMOLED fotoğraf ve temel renk dengesi seçeneği ile ekran soğumasını ve sıcaklığını tercihinize göre ayarlamayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca Kırmızı, Yeşil ve Mavi renkleri ayarlamak için ileri renk dengesi seçeneklerine sahip. Diğer yandan kenar ekranın serin ve sıcak renklerini ayarlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca, telefon bekleme modundayken kilit ekranında görünen Kenar (Edge) paneline ve Always On Display’e sahiptir. Her zaman ekranda çok fazla enerji tüketmiyor ancak yine de bataryadan az da olsa yiyor.

Üst bölümde çok sayıda sensör var. LED göstergesinin yanında, Iris tanıma LED’i ve kulaklığın sol tarafında normalde bulunan yakınlık ve ortam ışığı algılayıcıları bulunuyor. Sağda 8 megapiksel ön kamera ve Iris tanıma kamerası bulunuyor. Telefon ayrıca Gyro Sensörü, Jeomanyetik Sensör, Nabız Sensörü ve Basınç Sensörüne de sahip. Yüzünüzü algılamak için sadece ön kamerayı kullanan yüz tanıma ile karşılaştırıldığında Iris tanıma iris kalıplarını kullanıyor. Bunları eşleştirmek ve telefonun kilidini açmak için Knox’un güvenli Bölgesine kaydediyor.

OnePlus 5T vs iPhone 8 Plus vs Galaxy Note8 Karşılaştırma

Iris’in tanınması biraz yavaş ve ekranı kendinize bakacak şekilde yüzünüzden 25-35 cm uzakta tutmanızı gerekir. Ancak resimle alay edilebilen yüz tanıma özelliğine kıyasla daha güvenlidir. Gözlük, şapka takıyor veya ağır makyaj kullanıyorsanız ve oda aydınlatması zayıfsa yüz tanıma iyi çalışmıyor ancak herhangi bir göz ameliyatı geçirilmediği veya yanlış bir şey olmadığı sürece sorun yok. Çünkü Iris, yalnızca gözlerinize bakıyor.

Telefonda Galaxy S8 serisi gibi bir Ana Ekran tuşu yok. Bu nedenle parmak izi sensörü arkaya taşındı. Ayrıca dokunmatik dokunmatik butonlarda yok. Bu nedenle ekrandaki butonları kullanmanız gerekiyor. Varsayılan olarak buton düzeni “Son İşlemler-Ana Ekran-Geri” şeklinde. Ancak ayarları “Geri-Ana Ekran-Son İşlemler” olarak değiştirebilir ve ayarların Navigasyon çubuğu seçeneğinden arka plan rengini değiştirebilirsiniz. Gezinme çubuğunun sol tarafına göstermek veya gizlemek için bir buton da ekleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Telefonun metal çerçevesi var ve kolayca elinizden kaymıyor. Sağ tarafta bir güç tuşu var. Sol tarafta ses tuşları ve Bixby tuşu var. Alt kısımda 3,5 mm’lik bir ses girişi, USB Type-C bağlantı noktası, birincil mikrofon, hoparlör ızgarası ve S Kalem yuvası bulunuyor. Üstte bir Hibrid SIM tepsisi ve ikincil mikrofon bulunur. Ayrıca anten hatlarını üstte ve altta görebilirsiniz.

Bu Çift SIM kartlı olduğu için iki adet nano SIM kartı veya bir nano SIM ve bir microSD’yi 256 GB’a kadar artırmanızı sağlayan bir hibrid SIM alanı bulunur. Arkada kameranın sağ tarafında LED Flaşlı, Kalp atış hızı sensörü ve Parmak İzi tanıma sensörü bulunan çift 12MP kamera var. Tıpkı Galaxy S8 gibi uzun parmaklı insanlar için bile parmak izi sensörüne erişmek zor. Kalp atış hızı sensörü, kalp atış hızınızı ölçmenizi sağlıyor.

Galaxy Note8 ve iPhone 8 Plus – Hangisi Daha Hızlı

Samsung Health uygulaması, oksijen taşıyan kırmızı kan hücrelerindeki hemoglobin yüzdesi olan SpO2 düzeyini ölçmek için ışık kullanan nabız oksimetresi de içeriyor. Ayrıca her kalp atışı arasındaki zamandaki değişimlerini (kalp hızı değişkenliği, HRV) ölçerek stres ölçümünü de hesaplıyor. Samsung, HRV verilerinizi yaş grubunuzdaki sağlıklı insanların büyük bir grubuyla karşılaştırarak bunu yapılabileceğini belirtiyor.

Telefon kaygan olduğu için kutu içinde bulunan kılıfı kullanmanızı öneririz. Galaxy S8 telefonlarıyla tanıtılan Samsung DeX Station da Note8 ile uyumlu. Birden fazla cihazı taşımak veya veri taşımak zorunda kalmadan telefonlara masaüstünde erişmenizi, web’e gözatmayı, mesaj göndermenizi ve daha fazlasını doğrudan telefonunuzdan daha büyük bir ekranda görmenizi sağlayor.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy Note8 Kamera İnceleme

Note8, 1.4µm piksel boyutu, 1/2.55″ sensör boyutu, f/1.7 diyafram değeri, 77 derece FOV ve OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliklerine sahip Galaxy S8’e benzer geniş açı lensli 12 megapiksel birincil kamera ve aynı zamanda 2 megapiksel çözünürlüklü, telefoto lensli, 1/3.6″ sensör boyutu, f/2.4 diyafram değeri, 45 derece FOV ve OIS’ye sahip bir ikinci kameraya da sahip. Yüz tanıma teknolojisi, f/1.7 diyafram açıklığı, 1.22μm piksel boyutu, 1/3.6″ sensör boyutu ve 80 derece FOV ile S8 serisi ile aynı 8MP otomatik odaklı ön kamera bulunuyor.

İlk kamera normal görüntüleri yakalarken ikinci kamera birincil sensörle yakalanmayan öğeleri ekler. Çift kamera özelliğini kullanırken daha derin alana sahip net, yüksek kaliteli bir fotoğrafçılık elde etmek için birleştirilen iki ayrı resim yakalanır. Optimum sonuçlar elde etmek için hem telefonun arka geniş açılı lensini hem de telefoto lensini aynı anda kullanır.

2X optik ve 10X’e kadar dijital yakınlaştırma kapasitesine sahip. Telefoto lensi, dijital yakınlaştırma ile karşılaştırıldığında nesnenin herhangi bir bölümünü büyütmeden nesnenin yakın görünmesini sağlamak için fotoğraf makinesinin optik veya optik zoom özelliğini kullanıyor. Bunu yaparken optik zoom kaliteyi kaybetmeden net görüntüler üretir. Canlı Odaklanma bir görüntünün odak dışı bölümlerinde üretilen bulanıklığın estetik kalitesini, bokeh efektini ayarlamanızı sağlıyor. Bulanıklaştırma efektinin yoğunluğunu kontrol edebilir ve resmi önizleme modunda çekmeden önce veya Galeri uygulamasında fotoğrafı çekildikten sonra uygulayabilirsiniz.

Çift Çekim modu, telefonun arka geniş açılı ve telefoto lenslerini kullanarak iki ayrı görüntü yakalamak için eşzamanlı olarak çalışır. Galeriden görüntünün hem büyütülmüş hem de geniş açılı versiyonlarını elde edebilirsiniz. ISO, Deklanşör hızı, odağı, beyaz dengesi ve pozlamayı manuel olarak ayarlamak için Otomatik mod, Panorama, Yiyecek ve ayrıca Pro modu vardır. Dokunulmamış ve sıkıştırılmamış görüntüleri almak için Pro modunda RAW yakalamayı da kullanabilirsiniz. Ayrıca bir çok çıkartma ve pul da var. Kameranın yüz tanıma teknolojisi, Kamera veya Video modundayken konu üzerinde statik ve hareketli yüz özellikli çıkartmalar uygulamanızı sağlar.

Görüntü kalitesine gelince, Normal modda Galaxy S8 serisine kıyasla Note8’de hafif bir gelişme var. Kamera, iyi bir ayrıntı miktarı yakalıyor. İyi dinamik menzil ve detaylandırma ile gerçekten iyi pozlanmış fotoğraflar oluşturuyor ve HDR modunu kullanarak dinamik aralık geliştirilebilir. Otofokus hızları hızlı ve doğru. Çift Piksel teknolojisi sayesinde her piksel hassas ve hızlı odaklama sağlıyor. ışık performansı gerçekten iyi ve gürültü gerçekten kontrol altında tutuluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy Note8 ve Xperia XZ Premium – Hangisi Daha Hızlı

2x modunda uzak mesafelerde veya düşük aydınlatma koşullarında çekildiğinde bile görüntü net ve temiz. Live Focus, güçlü bir arka plan bulanıklığı efekti uyguluyor. Kameraya baktığınızda biraz pürüzlü görünüyor ancak sonuç oldukça iyi. Ön kamera fotoğraf makinesiyle fotoğrafın içindeki nesneler arasındaki mesafenin artmasına rağmen yüz tanımayı kolaylıkla algılıyor ve izleyebilen 8MP akıllı bir otomatik odaklama kamerası olan Galaxy S8 ile aynı.

30fps’de 4K (3840×2160 piksel) çözünürlükte, 60fps’ye kadar 1080p çözünürlükte ve 240fps’de 720p’de Yavaş Hareketli (Slow Motion) video kayıt özellikleri var. Ayrıca aşırı darbe modu da var. Video kalitesi iyi ve ses, ikincil mikrofon sayesinde de iyi.

Galaxy Note8 Yazılım, Kullanıcı Arayüzü ve Uygulamalar İnceleme

Yazılıma gelen telefon, Ağustos için Android güvenlik yaması ile Android 7.1.1 (Nougat) üzerinde çalışıyor. Nougat’ın üst kısmında TouchWiz UX’e kıyasla daha rafine olan şirketin yeni UX olan Samsung Experience 8.5 sürümü var. Açılır bildirim gölgesi üstte altı geçiş ve tekrar aşağı hızlıca kaydırdığınızda daha fazlasını gösterir. Simge sırasını ve simge ızgarasını kolayca değiştirebilirsiniz. Parlaklık kontrol sürgüsü ve SIM kartları kolayca seçme seçeneği de vardır. Varsayılan olarak ayrı uygulamalar simgeleri yerine varsayılan olarak dikey kaydırma arayüzü vardır. Dolayısıyla ana ekran ile uygulama tepsisi arasındaki gezinme için yukarı veya aşağı doğru hızlıca kaydırmanız gerekir. Ayrıca giriş ekranına uygulamalar ekranı butonu ekleme seçeneğiniz vardır.

Aynı anda birden çok uygulamayı bir klasöre kolayca taşıyabilirsiniz. Uygulamaları kaldırmanıza veya uygulamayı açmaya gerek kalmadan Güvenli Klasöre taşımanıza izin veren hızlı seçenekler menüsünü açmak için bir uygulama simgesine dokunup basılı tutabilirsiniz. Uygulama simgeleri ve tipografi de yeni tasarım diline göre değiştirildi.

Sponsorlu Bağlantılar

Gelişmiş özellikler seçeneğine bakarken ekranı açık tutmak için Akıllı kaliteye sahip. Play Store’dan indirilen oyunlarınızı ve Galaxy Uygulamalarınızı kolay erişim için tek bir yerde toplayan Oyunlar Başlatıcı ve telefonunuzu kullanmanızı sağlayan tek elle çalıştırma modu da dahil. Diğer Android telefonlara benzer şekilde birkaç yıl önce Samsung tarafından ilk kez tanıtılan Çoklu Pencere modu da var.

Samsung Galaxy Note8 ve Galaxy S8 Plus – Hangisi Daha Hızlı

Diğer seçenekler arasında; mevcut ekranı ve kaydırılabilir alanı yakalamak ve ekran görüntüsünü hemen kırpmak ve paylaşmak için Akıllı yakalama, anında ekran görüntüsünü kırpma ve paylaşma, ekran görüntüsü yakalamak için avuç içi kaydırma, cihazı doğrudan kulağınızın yakınında tutarak sesli arama yapmak için doğrudan arama, aramayı, mesajı veya kişi bilgilerini görüntülerken, cihazınızı çağırdığınızda cevapsız aramaları veya yeni mesajları almanız durumunda cihazı sizi uyaracak şekilde ayarlamak için Akıllı uyarı, gelen aramaları veya alarmları avuç içi hareketlerini kullanarak susturmak veya cihazın ekranını aşağı bakacak şekilde kolayca susturmak, aramak veya mesaj göndermek için hızlıca kaydırma, Güç tuşuna üç defa basarak SOS mesajı gönderen panik modu.

Aygıt bakım seçeneği aygıtınızın pil ömrünü, depolama alanını, RAM kullanımını ve güvenliğini tek bir yerde yönetmenizi sağlıyor. Ayrıca kişisel verilerinizi ve bilgilerinizi kaydetmenizi sağlayan Samsung Güvenli Klasör hizmeti de mevcut.

Samsung Galaxy Note8 S Pen (S Kalem) İnceleme

Ayrıca daha ince 0.7 mm ucu olan gelişmiş S Kalem kalemin 4096 basınç seviyesiyle geliştirilmiş basınç hassasiyeti var. Çizim yapma, yazma ve diğer görevler için bunları değiştirebileceğiniz farklı ipuçları setleri ile birlikte geliyor. S Pen dahi suya ve toza dayanıklı olarak geliştirildi. Animasyonlu GIF’leri destekleyen platformlar arasında animasyonlu metinler veya çizimler paylaşmanıza olanak tanıyor. Aynı zamanda gelişmiş S Pen Translate özelliği tüm cümleleri 71 dile kadar hızlı bir şekilde çevirmek için metnin üzerine gelip birimleri ve yabancı para birimlerini anında dönüştürmenizi sağlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

S Pen’i çıkarmak ve ekranda karalama işlemini başlatmak için Screen-off Memo işlevini kullanabilirsiniz. Notun yapışkan bir not gibi görülebilmesini istiyorsanız Always On Display ekranınıza yerleştirebilirsiniz. Her zamanki gibi yardımcı program uygulamaları ve Google Apps seti dışında akıllı telefon Facebook uygulaması ve Microsoft Uygulamaları (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive ve Skype) ile birlikte geliyor. Ayrıca telefonu kurarken uygulamaları yükleme seçeneğine de sahipsiniz.

Samsung’un kendi ödeme hizmeti olan Samsung Pay’e de sahip. Samsung’un patentli Manyetik Güvenli İletim (MST) teknolojisi ve Yakın Alan İletişimi (NFC) özellikleri de mevcut. Parmak izi kimlik doğrulama ve Samsung’un KNOX güvenlik platformu gibi güvenlik seçenekleri ve UPI desteği de var. Ayrıca Galaxy S8 serisinde ilk tanıtılan Bixby Assistant da bulunuyor. Bixby ekranını görüntülemek için sola kaydırılabilir veya başlatmak için özel Bixby tuşuna basılı tutabilirsiniz. Şu anda Vizyon (Vision), Ev (Home) ve Hatırlatma (Reminder) özelliklerine sahip. Vision seçeneği kullanıcıların ne aradığını algılayabilir ve gördüklerine göre harekete geçebilir. Home kullanıcıların en çok ilgilendiği içeriği görmesini sağlıyor. Reminder, kullanıcıların önemli etkinlikleri ve yapılacak işleri hatırlamasına yardımcı oluyor.

Samsung, Ağustos ayında Bixby Voice asistanı dünyaya açmaya başladı. ABD İngilizcesini destekliyor. Bixby düğmesine basarak ve “Hi, Bixby” diyerek ses komutlarını kolayca etkinleştirebilirsiniz. Komutları da yazabilirsiniz. Çoğu zaman iyi çalışıyor ancak bazen ne söylemeye çalıştığınızı anlamıyor. Google Asistan’ın daha iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Ancak Samsung’un önümüzdeki yıl S9 ile birlikte beklenen Bixby 2.0 ile geliştirmesi bekleniyor.

iPhone X ve Samsung Galaxy Note 8 – Hangisi Daha Hızlı

6GB (LPDDR4) RAM’den 5.34GB kullanılabilir. Varsayılan uygulamalar arka planda çalışırken yaklaşık 3.3GB RAM serbest. Dahili belleğin 64GB’ından (UFS 2.1) 51,9GB depolama alanı kullanılabilir durumda.
SIM kart yöneticisinden sesli arama, metin ve veri için tercih edilen SIM’i ayarlayabilirsiniz. Her zamanki gibi diğer son Samsung Dual SIM akıllı telefonlara benzer Smart Dual SIM özelliği vardır. Bu SIM 1’in numarasına sahip bir kullanıcı telefonda olsa bile aramaları otomatik olarak SIM 2’deki telefon numarasından iletir.

Samsung Galaxy Note8 Performans İnceleme

Galaxy Note8, Çekirdek başına 2,5 GHz’e kadar hızlanan şirketin 2. nesil özel tasarlanmış CPU çekirdeği dördüne sahip ve çekirdek başına 1.7 GHz’e kadar hızlanan dört ARM Cortex-A53 çekirdeği ile Octa-Core Samsung Exynos 9 Serisi 8895 işlemci ile güçlendirilmiştir. Daha önceki Samsung’un high-end SoC’lerine benzeyen big.LITTLE mimarisi kullanıyor. 6GB LPDDR4 RAM’e ve bir Mali-G71 MP20 GPU’ya sahiptir. Aynı zamanda beş taşıyıcı toplama veya 5CA’yı destekleyen gigabit LTE modemini de içeren birinci sınıf Samsung SoC’dır.

Samsung Galaxy Note8 Batarya İnceleme

3300mAh batarya ekran çözünürlüğü WQHD+’dan FHD+’ ya indirgenmiş olsa bile ortalama kullanımda bile bir günden az sürer ve bu hiç de etkileyici değil. Parlaklığı azaltan ekran çözünürlüğünü FHD+ düzeyine düşüren, CPU hızını düşüren ve Always On Display özelliğini kapatan Orta güç tasarrufu modu var. Max modu tüm bunları yapıyor ve ayrıca ekran çözünürlüğünü HD+’ye geçiriyor. Bunları kullanımınıza göre özelleştirebilirsiniz. Ayrıca bir uygulama daha fazla güç kullandığında sizi uyaracak ve böylece kapatabilmenizi sağlayan Uygulama gücü monitörü de var.

Samsung Galaxy Note8 Diğer İncelemeler

Samsung Galaxy Note8 Parmak İzi İnceleme

Parmak izi sensörü telefonun arkasında Galaxy S8 serisi ile aynı. Ancak telefon uzun olduğu için erişilmesi zor. Parmak, parmak izi sensörüne erişemiyor. Parmağınızı Homr düğmesinin üzerinde tutarak telefonun kilidini açabilirsiniz. Böylece basmanız gerekmez. En fazla 4 parmak izi ekleyebilirsiniz. Ayrıca servisin bulunduğu pazarlarda Samsung Pay için de olabilir ve Samsung Pass’in kimliğinizi tarayıcı ve diğer desteklenen uygulamalar ile doğrulaması için de kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note8 Müzik Çalar İnceleme

Varsayılan müzik çalar Google Play Müzik. Ayarlardan etkinleştirilebilen ekolayzer, UHQ upscaler, Surround ve Tube Amp Pro ses efektlerine sahip. Tüm bunlar, kulaklıktan dinlerken sesi geliştirir. Ayrı uygulama sesi seçeneği, seçilen bir uygulamanın sesini cihazınızın hoparlöründen veya bağlı Bluetooth kulaklığından veya hoparlöründen yürütmenizi sağlıyor. Bununla birlikte AKG tarafından ayarlanmış birlikte verilen Samsung yapımı kulaklıklar aracılığıyla ses iyi ve mono hoparlörden gelen hoparlör çıkışı iyi.

Samsung Galaxy Note8 Arama ve Mesajlaşma İnceleme

Arama ve mesajlaşma, Galaxy S8 telefonlarıyla aynı kullanıcı arayüzüne sahip. Bu çift SIM telefon olduğundan arama yaparken ya da kısa mesaj gönderirken SIM’leri seçme seçeneği elde edersiniz.

Samsung Galaxy Note8 Bağlantı İnceleme

Bağlantı seçenekleri, USB OTG desteği ile GLONASS, NFC ve USB 3.1 ile Wi-Fi 802.11ac (2.4 / 5GHz), VHT80 MU-MIMO, Bluetooth v 5.0 (LE’ye kadar 2Mbps), GPS içerir. Note8’den aynı anda iki Bluetooth kulaklığa veya hoparlöre ses aktarmanızı sağlayan Bluetooth Çift sesli Bluetooth 5 desteğine sahip. Ayrıca her cihaz için ayrı ayrı ses seviyesini ayarlayabilirsiniz. Bununla birlikte Samsung’a göre iki bağlı cihaz ses çıkışında ufak bir fark gösterebilir. Çok sayıda bant desteği ile 4G bağlantıya sahip ve ayrıca Reliance Jio için Voice-over-LTE (VoLTE) desteğine de sahiptir. Her iki SIM de 4G’yi destekliyor ancak aynı anda sadece bir SIM’de 4G’yi etkinleştirebilirken diğeri ile en fazla 3G’ye geçebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note8 Artıları

  • Parlak ekran
  • İyi kamera
  • İyi performans
  • S Kalem kalemi şimdi daha hassas

Samsung Galaxy Note8 Eksileri

  • Parmak izi sensörü yerleşimi işe yaramaz hale getirir
  • Pil ömrü etkileyici değil
  • Yüksek fiyat

Samsung Galaxy Note8 İnceleme Sonucu

Galaxy Note8 sadece Galaxy S8+’in daha büyük bir versiyonu değil. Samsung, Infinity ekranını ve Galaxy S8 serisinin tasarımını benimsedi ve piyasadaki en iyi premium telefonlardan biri haline getiren S Kalem ve çift arka kameralar gibi benzersiz Galaxy Note özelliklerini ekledi. Kalite, performans ve kamera konusunda mükemmel bir iş çıkıyor. Kolaylıkla erişilemediğinden parmak izi algılayıcının arkadaki yerleştirilmesi hala endişe verici. Ancak Iris tarayıcıyı ve yüz tanımayı da kullanabilirsiniz. Galaxy Note8 fiyatı en çok kullanılan amiral gemiye kıyasla çok daha pahalı. Ödeyebileceğinizden geniş ekranı ve kompakt bir gövde, çift arka kamera ve S Kalem kalemi ile bir telefon arıyorsanız kesinlikle iyi bir seçimdir.

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com