Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S5 de Hızlı Dosya İndirme

Samsung Galaxy S5 Satışları Yolunda

Samsung’un şu an için en üst seviyeli akıllı telefonu olan Galaxy S5 yaklaşık bir hafta önce dünyanın dört bir tarafında satışa sunuldu. Özellikleri ile heyacan uyandıran Galaxy S5 satışları da gayet yolunda gidiyor. Yani talep oldukça fazla. Samsung Galaxy S5’te son durum bu iken bu akıllı telefonla ilgili küçük bir ipucu almak isteyenler yazımızı okusunlar.

Samsung Galaxy S5 için Küçük Bir İpucu

Sizin de başınıza gelmiştir. Bazen akıllı telefondan acele dosya indirmeniz gerekiyor. Eğer dosya büyük boyutlu ise bir hayli beklemeniz gerekiyor. Galaxy S5’te bu durum için bir özellik düşünülmüş. Satın aldığınız bu akıllı telefonunuza dosya indirirken daha hızlı indirmek isterseniz bunun bir yolu var. Bu yol aslında Samsung Galaxy S5’in kendi içinde saklı. Galaxy S5’te bulunan bu özelliğin adı ‘Download Booster’. ‘Download Booster’ isimli bu modu kısaca hem Wi-Fi hem de mobil verinizin güçlerini birleştiriyor. Bu şekilde iki bağlantıyı aynı anda kullanarak indirme hızınız ikiye katlanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S5 hızlı dosya indirme

Ancak bu özelliği açık bırakmanız halinde mobil verinizi çok hızlı bir şekilde bitebilir. Bu yüzden işiniz bittikten sonra bu modu kapatmanızda fayda var. Ayrıca bu modun 30 MB’dan büyük dosyalarda çalıştığını da belirtelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com