Kategoriler
Mobil Özel

Snapdragon 835, 8 GB RAM ve Çift Kamerası İle OnePlus 5 Tanıtıldı

OnePlus 5, Resmen Tantıldı – Yüksek Donanım ve Uygun Fiyatı Birarada

Uzun süredir dedikoduları dolaşan ve neredeyse bütün özellikleri bilinir hale gelen OnePlus 5 akıllı telefon resmi olarak dün akşam saatlerinde tanıtıldı. OnePlus’ın son amiral gemisini bu model, selefi olan OnePlus 3T’ye oldukça benzemekte. OnePlus 5, uygun fiyata birinci sınıf özellikleri getiriyor. 7.25 mm’lik bir kalınlık ile kendi modellerinin en ince akıllı telefonu. Telefon, metal bir birleşik tasarımına ve Home düğmesiyle bütünleştirilmiş bir parmak izi algılayıcısına sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Cihaz, Zil, Sessiz ve Rahatsız Etme profilleri arasında geçiş yapmanızı kolaylaştıran OnePlus’ın özel Uyarı Kaydırıcı özelliği var.

OnePlus 5 Kamera

OnePlus 5, arka tarafta çift kamera kurulumuna ve 20 MP telefoto shooter tarafından desteklenen 16 MP ana kameraya sahiptir. Kamera, alan derinliği portre görüntü alabilir ve 2x optik yakınlaştırmayı destekler. f/1.7 diyafram, 4K video kaydı ve elektronik görüntü sabitleme özelliklerine de sahip. Selfi, ekran flaş seçeneği olan 16MP’lik bir otofokus atıcı tarafından sağlanmaktadır.

OnePlus 5 Diğer Özellikler

OnePlus 5 önde Corning Gorilla Glass 5 korumalı, 5.5 inçlik tam HD Optik AMOLED ekrana ve OxygenOS tabanlı Android Nougat 7.1.1 işletim sistemine sahip. Telefon, Adreno 540 grafik ile eşleştirilen, 2.45 GHz 8 çekirdekli, Qualcomm Snapdragon 835 işlemciyle güçlendiriliyor. Cihaz, 2 RAM ve depolama sürümü ile geliyor Bunlar 6 GB + 64GB ve 8GB + 128GB. Depolama genişlemesi için bir microSD kart yuvası yok.

Bağlantı seçenekleri, VoIP, çift SIM, USB Tip C, NFC, aptX HD ve GPS ile Bluetooth 5.0 ile 4G’yi içermekte. Tabii bir kulaklık girişi de mevcut. Dash Charging desteğine sahip 3.300mAh’lık bir batarya, teknik özelliklerin listesini tamamlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

OnePlus 5 Fiyatı ve Satış Tarihi

OnePlus 5 başlangıç fiyatı 479 dolardan satılacak ve 27 Haziran’dan itibaren satışa sunulacak. Telefon iki renkte sunuluyor. Bunlar gece yarısı siyahı ve kayrak gri. Hindistan’da 22 Haziranda Mumbai’de bir etkinlik düzenlenecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com