Kategoriler
Mobil

Sony Xperia Z2 Akıllı Telefon ve Xperia Z2 Tablet Satışta

Sony Görücüye Çıkıyor

Sony’nin bu yıl Barcelona’daki teknoloji fuarında tanıttığı ve şirketin en iddaalı modellerinden olan Xperia Z2 modeli artık satışta. Sony, aynı isimle hem akıllı telefonunu hemde tabletini piayasaya sürdü. Xperia Z2 akıllı telefonda 3 renk seçeneği mevcut. Bunlar siyah, beyaz ve mor. Özellikle 20.7 MP kamerası ile ön plana çıkan Xperia Z2 akıllı telefonun bu özelliği tablette yok. Sadece 8.1 MP.

Sadece Akıllı Telefon Satışta

Nisan ayıyla birlikte cihazın küresel anlamda satışa çıkması bekleniyor. Şu an gelen bilgilere göre Tayvan’lı tüketiciler Xperia Z2’ye 782 dolar civarından bir para karşılığında sahip olabiliyorlar. Bu fiyatın Sony’nin Xperia Z2 için çıkarttığı aksesuarları da içerdiği belirtiliyor. Öte yandan Android 4.4 KitKat işletim sistemini çalıştıran Xperia Z2, 5.2-inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüğünde Live Color LED teknolojili ekranla geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Xperia Z2

Bunun yanında gücünü ise dört çekirdekli 2.3GHz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 801 işlemciden alan cihaz 3GB RAM ve su geçirmezlik gibi özelliklere sahip.

Xperia Z2 Tablet

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com