Kategoriler
Ne & Nasıl

Vodafone Smart pro 7 İnterneti Paylaşıma Açma ve Kapatma(Hotspot)

Vodafone Smart pro 7 Modem Olarak Kullanma

Diğer Android akıllı telefonlarda olduğu gibi Vodafone Smart pro 7 akıllı telefonda modem olarak kullanılabilir. Yani Vodafone Smart pro 7 telefonunuzun internetini başka bir telefondan, tabletten yada bilgisayardan kullanılabilirsiniz. Yani telefonunuz bir modem görevi görür. Peki bu nasıl oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Vodafone Smart pro 7 Wi-Fi Hotspot Açma / Kapatma

Bu özelliğe Wi-Fi Hotspot özelliği denir ve Vodafone Smart pro 7 telefonunuzu bir modem gibi kullanabilmek için bu özelliği açmanız gerekir. Bunun için;

1 – “Ayarlar > Diğer > Tethering ve taşnblr hotspot > Kablosuz hotspot kurulumu yap” yolunu izleyin. Böylece karşınıza güvenlik ayarlarını yapacağınız ekran gelecektir.

2 – Bu ekranda “Ağ adı” bölümüne diğer cihazların göreceği adı yazın.

3 – Bir alttaki Güvenlik bölümünde “WPA2 PSK” yazısına dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Sonrasında “Şifre” bölümüne şifrenizi yazın.

5 – Ekranın en altındaki “Kaydet” butonuna dokunun.

Böylece modemlerde olduğu gibi Vodafone Smart pro 7 telefonumuzun wifi adını ve şifresini belirlemiş olduk. Buraya kadar olan işlemler ilk defa bu işi yapacaklar içindir. Sonrasında Wi-Fi Hotspot özelliğini aktif etmek için;

A – “Ayarlar > Diğer > Tethering ve taşnblr hotspot” yolunu izleyip “Taşınabilir kablosuz hotspot” seçeneğini aktif edin.

İşiniz bittiğinde Vodafone Smart pro 7 cihazınızda;

B – “Ayarlar > Diğer > Tethering ve taşnblr hotspot” yolunu izleyip “Taşınabilir kablosuz hotspot” seçeneğini pasif edin.

Hepsi bu kadar.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com