Kategoriler
Ne & Nasıl

Vodafone Smart style 7 Modem (Hotspot) Yapma/İnterneti Paylaşma

Vodafone Smart style 7 Modem Olarak Kullanma

Diğer Android akıllı telefonlarda olduğu gibi Vodafone Smart style 7 akıllı telefonda modem olarak kullanılabilir. Yani Vodafone Smart style 7 telefonunuzun internetini başka bir telefondan, tabletten yada bilgisayardan kullanılabilirsiniz. Yani telefonunuz bir modem görevi görür. Peki bu nasıl oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Vodafone Smart style 7 Wi-Fi Hotspot Açma / Kapatma

Bu özelliğe Wi-Fi Hotspot özelliği denir ve Vodafone Smart style 7 telefonunuzu bir modem gibi kullanabilmek için bu özelliği açmanız gerekir. Bunun için “Ayarlar > Diğer > Tethering ve taşnblr hotspot > Wi-Fi etkin noktası > Kablosuz hotspot kurulumu yap” yolunu izleyin.

Böylece karşınıza güvenlik ayarlarını yapacağınız ekran gelecektir. Bu ekranda “Ağ adı” bölümüne diğer cihazların göreceği adı yazın. Bir alttaki bölümde aşağı ok işaretine dokunun ve “WPA2 PSK” yazısına dokunun. Sonrasında Şifre bölümüne şifrenizi yazın ve ekranın en altındaki “Kaydet” yazısına dokunun. Böylece modemlerde olduğu gibi Vodafone Smart style 7 telefonumuzun wifi adını ve şifresini belirlemiş olduk. Buraya kadar olan işlemler ilk defa bu işi yapacaklar içindir.

Sonrasında Wi-Fi Hotspot özelliğini aktif etmek için “Ayarlar > Diğer > Tethering ve taşnblr hotspot” yolunu izleyin. Seçenekler arasından “Taşınabilir Kablosuz hotspot” seçeneğinin karşısındaki kutucuğu aktif edin.

İşiniz bittiğinde “Ayarlar > Diğer > Tethering ve taşnblr hotspot” yolunu izleyin. Seçenekler arasından “Taşınabilir Kablosuz hotspot” seçeneğinin karşısındaki kutucuğu pasif yapın.

Sponsorlu Bağlantılar

Hepsi bu kadar…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com