Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone İçin Otomatik Form Doldurma Uygulaması – RoboForm İndir

Windows Phone İçin RoboForm Uygulaması

Windows Phone işletim sistemli cihazlarınıza RoboForm uygulamasını indirerek otomatik form doldurma uygulamasını kullanabilirsiniz. Bütün dünyada kullanılan bir uygulama olan Roboform cihazınızda kullandığınız tarayıcıya sadece bir buton ekleyerek tüm formları görebilmeye olanak sağlar. Ücret ödemeden oluşturacağınız RoboForm Everywhere kişisel hesabınıza bütün oturum açma verilerinizi kayıt edebilirsiniz. Otomatik bir şekilde çıkış yapabilme, şifreleri otomatik olarak kayıt etme gibi özellikleri ayarlar menüsü üzerinden değiştirebilmeniz de mevcuttur.

Sponsorlu Bağlantılar

RoboForm uygulama özellikleri açısından fazlasıyla dolu gözüküyor. İnternet bağlantısı olmadan çevrimdışı olarak şifre ve not kaydı yapabilirsiniz. Güvenlik olarak çok güçlü ve rastgele bir şekilde şifre oluşturmanız mümkündür. Kişisel bütün verilerinizi RoboForm uygulamasının olduğu cihazlarınızda bulundurabilirsiniz. Uygulamanın içerisinde ki şifreleri hızlı bir şekilde yedekleme, geri yükleme yapabilirsiniz.

Cihazınızda bulunan İnternet tarayıcıları tarafından problemsiz bir şekilde çalışmaktadır. Şifreleriniz ve notlarınız arasından herhangi bir bilgiye erişmek istiyorsanız bir bir aramanıza gerek kalmadan arama yapma seçeneğini kullanabilirsiniz. RoboForm uygulamasında çok güçlü şifreleme algoritmaları vardır. Şifre kartlarınızı ikili şifreleme yapabilirsiniz.

Windows Phone İçin Otomatik Form Doldurma Uygulaması - RoboForm İndir

Windows Phone işletim sistemli cihazlarınıza RoboForm uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Roboform uygulamasının Türkçe dil desteği bulunmuyor ancak İngilizce dil desteğine sahiptir. Siber systems tarafından üretilen bu uygulamnın boyutu 1 MB‘dır.

İndirme Linki: Windows Phone İçin RoboForm İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com