Kategoriler
Mobil

Yoga’nın Faydaları Nelerdir? Yeni Başlayanlar İçin Yoga Pozları

Evde Kilo Vermek, Vücudu Düzenlemek ve Fit Kalmak İçin Yoga Pozları

Son zamanlarda dünyanın dört bir yanındaki insanlarda Yoga uyanışı çok oldu. 21 Haziran’da Uluslararası Yoga Günü kutlandı ve milyonlarca Yoga tutkunu tarafından yoğun bir ilgi gördü. Nitekim Yoga’nın insanlara vereceği çok şey var. Aslında herkes Yoga yapmaya başlamalı ve arkadaşlarını, aile üyelerini de denemek için motive etmeli. Her hafta birkaç saat Yoga uygulayarak binlerce hastalıktan kurtulabilir ve vücudumuzun dokunulmazlığını güçlendirerek yüz binlerce vücut rahatsızlığını önleyebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Yoganın Faydaları Nelerdir?

Yoganın bir çok faydasını olduğunu duyduk ama tam olarak bu faydalar neler? Burada bu faydaların bütün hepsinden bahsedemeyiz ama en büyük faydalarından bahsetmeye çalışacağız.

  • Kilo Kaybı; Ekstra kalorileri yakıp yağlaarı eritin ve fit hale gelin.
  • Mükemmel duruş ve fizik esnekliği; Yoga ile bütünleşen pozlar, vücut duruşumuzu ve esnekliğimizi geliştirir.
  • Geliştirilmiş Kemik Sağlığı.
  • Zihni rahatlatır.
  • Stres Yönetimi.
  • Odaklanma ve zihin gücünü güçlendirin; Rahat meditasyon ve Prayanama, odak ve zihin gücümüzü geliştirir. Dolayısıyla verimlilik ve performans artar.
  • Hastalık ve mikroplarla savaşmak için güçlü bağışıklık.
  • Kalp atış hızınızı ve kan basıncınızı normalize edin.
  • Geliştirilmiş uyku kalitesi
  • Vücut iyileştirme
  • Yaşam kalitesinin iyileştirilmesi. Daha uzun ömür.

Düzenli Yoga beyniniz, akciğerleriniz, karaciğeriniz, sindirim sistemi, kalp, sinir sistemi, kemik ve kas sağlığı, pankreas, omurilik v.b. için iyidir. Hayatınızda artan mutluluk, daha iyi ilişkiler, gelişmiş odaklanma gibi farklı pozitif değişiklikler göreceksiniz.

Yeni Başlayanlar Yogaya Nasıl Başlamalı?

Tabi Yoganın bir çok faydası vardır ancak masraflı kurslara veya süslü enstrümanlara gerek yok. Sadece Yoga pozlarına olan bağlılığınıza ve bilginize ihtiyacı var. Evde Yoga yapmaya başlayabilirsiniz. Yogaya yeni başlıyorsanız Daily Yoga adlı bu ücretsiz Yoga uygulamasını indirerek ilk adımı atın. Aradığınız veya Yogada profesyonel olsanız bile uygulamanın sunabileceği çok şey var. Bu uygulama ücretsiz olarak indirilebilir ve oldukça verimli. Uygulamayı cihazınız için indirin ve uzmanlık seviyenizi (Başlangıç, Orta, İleri) seçin.

Daily Yoga Mobil Uygulaması Özellikleri

Daily Yoga uygulaması, Yogayı yeni başlayanlar olarak öğrenmenize ve doğru rehberlikle bir Yoga Pro olma yolunda ilerlemenize yardımcı olabilir. Onun çekici özelliklerinden bazılarına hızlı bir şekilde göz atalım.

Sponsorlu Bağlantılar

1 – Özel İhtiyaçlar İçin Yoga Sınıf Seçenekleri

İhtiyaçlarınıza ve serbest zamanlarına göre Yoga derslerini seçebilirsiniz. Kilo vermek istiyorsanız o zaman “Quick weight loss” yoga sınıfını seçin. Tonlanmış bir vücut elde etmek istiyorsanız, “Get Toned” seçeneğini seçin. Aklınızı sakinleştirmek ve stres azaltmak istiyorsanız “Relieve stress” seçeneğini seçin. Bir rutini seçtikten sonra uzmanlığınıza göre Yoga dersleri görüntülenir.

2 – İnteraktif ve Kullanıcı Dostu Arayüz

Uygulamanın arayüzü temiz ve zariftir. Bu uygulamayı kullanmak için teknoloji uzmanı olmak zorunda değilsiniz. Herkes bunu kolayca kullanabilir. Eğitim yöntemleri çok etkilidir. Yeni başlayan iseniz uygulama ilk iki hafta boyunca size Yoga temelleri ve temel bilgilerini tanıtacaktır. Bütün uygulama boyunca size rehberlik edecek adım adım talimatlar var. Yakılan kalori ve toplam egzersiz süresini de izleyin.

3 – 100’den Fazla Yoga ve Meditasyon Dersi

Daily Yoga’da 100’den fazla Yoga ve meditasyon dersi bulunmaktadır. Başlangıçtan uzmana Yoga hakkında her şeyi öğrenin. Her Yoga pozu için poz ayrıntılarını göreceksiniz. Nasıl doğru yapacağınızla ilgili adım adım video öğreticisi de mevcut.

4 – Yoga Uzmanlarından Ayrıntılı Adımlar ve Pozlar

Yoga pozlarını kısa bir açıklama yaptıktan sonra bir uzmanın tüm adımları ve bunları yapmanın doğru yolunu göstereceği kısa bir video öğreticisi bulunmaktadır. Çevrimdışı erişim için bu video öğreticilerini de indirebilirsiniz.

5 – Motivasyona Kalan Topluluk

Daily Yoga uygulamasının tüm kullanıcıları uygulamada bağlı. Gelişmenizi, fikirlerinizi paylaşabilir ve ilham alabilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızdan ve uzmanlarınızdan güncellemeler alın. Yoga öğrenmek ve uygulamayı daha eğlenceli yapmak için haftalık etkinliklere katılın.

Sponsorlu Bağlantılar

Sonuç

Yoga hayatınızı güçlendirebilir. Bugün yogayı aile üyeleriniz ve sevdiklerinizle başlayın. Bu ücretsiz Daily Yoga uygulamasını indirin ve başkalarını onu indirip Yogaya başlamak için motive edin.

Android İçin Daily Yoga İndir

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin Daily Yoga İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com