Kategoriler
Yazılım

Alternatif Dosya Sıkıştırma Programı – WinZip İndir

Dosyaları RAR’lama ve RAR’lı Dosyaları Açma Programı

WinZip programını bilgisayarınıza indirerek dosyaları artık sıkıştırabilir ya da sıkıştırılmış dosyaları açabilirsiniz. WinRAR isimli programın alternatifi olan WinZip kendi alanında en popüler yazılımlar arasında bulunmaktadır. WinZip programının desteklediği formatlarzip, .rar, .tar, .bz2, .zipx, .7z, .cab, .jar, GZIP (.gz, .taz, .tgz), BZ2 (.bz, .bz2, .tbz, .tbz2), LHA/LZH (.lha, .lzh), Cabinet (.cab), Disc Image (.img, .iso), Compress (.tz, .z), UUencode (.uu, .uue), XXencode (.xxe), MIME (.b64, .mim), BinHex (.bhx, .hqx).

Sponsorlu Bağlantılar

WinZip programıyla bilgisayarınızda bulunan ve boş yere doluluk oranını arttıran dosyaları sıkıştırarak kendinize boş alan açabilirsiniz. İsterseniz sıkıştırdığınız dosyalara şifre koyabilir ve güvenlik önlemi alabilirsiniz. İnternet de dosya paylaşırken ya da e-mail aracılığı ile arkadaşlarınıza dosya gönderirken göndereceğiniz dosyaları WinZip ile sıkıştırıp böylece dosya boyutunu düşürüp ardından dosyaları şifreleyip daha güvenli bir şekil de gönderebilirsiniz. Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 uyumluluğu da olan WinZip programı küçük resim gösterimi ve otomatik sıkıştırma özelikleri de bulunduruyor.

Alternatif Dosya Sıkıştırma Programı - WinZip İndir

WinZip programının deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. WinZip programının Türkçe dil desteği maalesef yoktur ancak İngilizce dil desteği bulunmaktadır. WinZip Computing tarafından üretilen yazılımın dosya boyutu 132 MB‘dır. WinZip programını Win8, Win7, Vista, WinXP, Win10 gibi Windows işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: WinZip İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com