Kategoriler
Yazılım

Android Cihazdaki Fotoğraf, Müzik, Rehber ve Mesajları Kurtarma

MobiKin Doctor for Android İle Rehber ve Mesajları da Kurtarın

Sistem çökmesi yüzünden Android telefonunuzdaki ya da tabletinizdeki verileriniz mi kayboldu? Fotoğraflarınız veya videolarınız yanlışlıkla silindi mi? Kaybetttiğiniz verilerinizi geri almak mı istorsunuz? Bu yazımızda tüm bu sorunların cevabını vereceğiz. Veri kaybı bazen o kadar büyük bir sorun haline geliyor. Günümüzde özellikle akıllı telefonlar gün boyunca birlikte olduğumuz en iyi arkadaşımız diyebiliriz. Telefonlarımızda hepimizin fotoğraf, video, rehber, SMS v.b. olduğu da aşikar. Güzel anılarımızın bazı fotoğrafları, önemli doküman, video ve rehber bilgilerimize v.b. çok değerli olan bu verileri kaybetmek bazen maddi ve manevi çok büyük zararlı verebilir. Eğer bazı nedenlerden dolayı Android telefonunuzdan verilerinizi kaybettiyseniz ne yapardınız? Kaybedilen verilerin aslında telefonunuzdan kalıcı olarak silinmediğini bilmek önemli. Bu da verilerinizi geri alabileceğiniz anlamına gelir. Peki nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Cevap veri kurtarma programı. Veri kurtarma programları kayıp verilerinizi geri almanıza yardımcı olurlar. Web’de mevcut birçok program bulunmakta. Bu nedenle bugün MobiKin Doctor for Android adlı en iyi veri kurtarma programlarından birisini inceleyeceğiz. MobiKin Doctor for Android programı fotoğraflar, videolar, kişiler, SMS gibi tüm kayıp verileri geri yüklemenize yardımcı olur. Bu program bütün Android cihazları için kullanılabilir.

MobiKin Doctor for Android İnceleme

MobiKin Doctor for Android programının “Android Data Recovery” bölümünün oldukça yararlı ve şaşırtıcı birçok özelliği var. Bu yüzden tüm bu özellikleri ayrıntılı olarak anlatacağız.

MobiKin Doctor for Android Arayüz

Profesyonel bir uygulamada olması gereken en önemli şey etkileyici ve iyi organize edilmiş bir arayüz ve Android için MobiKin Doctor bunu çok iyi yapıyor. Yazılım çekici ve düzgün bir arayüz içermekte. Düzen ve renk teması oldukça çekici. Uygulamanın tüm ana bileşenleri ve özellik denetimleri kullanıcılar tarafından kolaylıkla bulunabilen mükemmel bir şekilde görüntüleniyor.

Yazılımı bilgisayarınızda açtığınızda Android cihazınızı bilgisayara bağlamanızı isteyecek. Android cihazı başarılı bir şekilde bağladıktan sonra Android cihazınızın tüm içeriğini yazılımın giriş sayfasında görebilirsiniz. İçerik fotoğraf, video, SMS, rehber v.b. gibi farklı klasörler halinde ayrılıyor ve ardından kurtarma işlevini sorunsuzca gerçekleştirebiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Tüm Fotoğrafları ve Videoları Kurtarma

Eğer değerli olan fotoğraflarınızı ve videolarınızı Android cihazında kaybettiyseniz endişelenmenize gerek yok. Çünkü MobiKin Doctor for Android uygulaması size yardımcı oluyor. Program verileri kurtarmadan önce önizleme yapmanıza izin veriyor. Böylece gereksiz dosyaların kurtarmakla uğraşmazsınız ve zamandan tasarruf edersiniz. Uygulama kaybolan veya silinmiş fotoğraf ve videoları hemen bulup geri getiriyor. Elde edilen verileri orijinal formatta saklıyor. Böylece verileri karışıklık olmadan kolayca kuratabiliyorsunuz. Ayrıca fotoğrafları ve videoları kurtarmak için Android cihazınıza root yapmanız gerekmez. Bu nedenle kayıp dosyalarınızı MobiKin Doctor for Android uygulamasını kullanarak kurtarmak için aşağıdaki adımları izleyin.

MobiKin Doctor İle Fotoğraflar ve Videolar Nasıl Geri Getirilir?

1 – Öncelikle programı bilgisayarınıza indirip açın.

2 – Sonrasında Android cihazınızı programı kurduğunuz bilgisayara bağlamanızı isteyecektir. Android cihazınızı USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. Ayrıca Android cihazınızda USB hata ayıklamasının etkinleştirildiğinden emin olun.

3 – Cihazı başarıyla bağladıktan sonra kurtarmak istediğiniz veri türünü seçmeniz gerekiyor. Bu nedenle gerekli verileri seçin ve “İleri” butonuna tıklayın. Ardından yazılım veri kurtarma için cihazı hazır hale getirecektir. Bu biraz zaman alabilir.

4 – Ardından yazılım silinen verileri taramaya başlayacaktır. Varsayılan ayar, silinen ve mevcut verileri içeren tüm verileri gösterecek.

5 – Şimdi kurtarmak istediğiniz fotoğrafları seçin ve “Recovery” butonuna tıklayın. Tüm dosyalarınız başarıyla kurtarılacak.

Sponsorlu Bağlantılar

MobiKin Doctor İle Silinen Metin Mesajları (SMS) Kurtarma

Yalnızca medya dosyaları değil rehberdeki kişileri de geri getirebilen MobiKin Doctor uygulaması silinen kısa mesajları kolaylıkla kurtarabiliyor. Ancak kişileri ve mesajları (SMS) kurtarmak için Android telefonunuzda root erişimi olması gerekir. Cihazınızı root yaptıktan sonra kaybolan tüm kişileri ve SMS’leri kurtarmak için aşağıdaki adımları izleyin.

1 – Öncelikle cihazınızı bağlayın ve önceki bölümde yaptığımız gibi kurtarmak istediğiniz içeriği seçin.

2 – Şimdi kişileri tarayacak ve kırmızı olanları silecek. Böylece istediğiniz kişileri seçin. Ayrıca sağ paneldeki kişinin ayrıntılarını önizleme yapabilirsiniz.

3 – İstediğiniz kişileri seçtikten sonra “Recovery” butonuna tıklayın.

Bütün Android Telefon ve Tabletlerle Uyumlu

Profesyonel bir Android kurtarma programı olabilmesi için bir programın hemen her Android cihazı ile uyumlu olması gerekir. Android için profesyonel bir Android veri kurtarma aracı olan MobiKin Doctor Sony, Google, Asus, Samsung, HTC gibi pek çok Android cihazını desteklemektedir. Ayrıca, her Android sürümü bu araç tarafından desteklenmektedir.

Hafıza Kartından (SD Kart) Veri Kurtarma

Sadece Android verileri değil aynı zamanda MobiKin Doctor programını kullanarak SD kartındaki verileri de kurtarabilirsiniz. Bunu yapmak için önce SD kartını veri okuyucu ile bağlayın ve ardından bilgisayara bağlayın. Bundan sonra taramak istediğiniz sürücüyü seçin ve “İleri” butonuna tıklayın. Ardından SD kartı taramaya başlayacaktır. Bundan sonra kurtarmak istediğiniz içeriği seçin ve “Recovery” butonuna tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

MobiKin Doctor for Android İnceleme Sonucu

Kuşkusuz MobiKin Doctor for Android uygulaması Android telefonunuzdaki verileri kurtarmak için size birçok yararlı özellik sunuyor. Fotoğrafları, kişileri, günlük çağrıları, SMS’leri, videoları v.b. kurtarabilirsiniz. Dolayısıyla yanlışlıkla verilerinizi kaybettiyseniz MobiKin Doctor, son derece yardımcı olacaktır. Yazılım ayrıca silinen verileri tarayabilen ve yazılımı satın almanız gerektiğini tespit edebilen deneme sürümünü de sunmaktadır. Bu yazılımın ücretsiz deneme sürümünü deneyerek silinen tüm verileri tarayabilirsiniz. Ama tarama sonucunda bulunan verilerinizi kurtarmak için programı satın almalısınız.

MobiKin Doctor for Android Resmi Web Sitesi İçin Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com