Kategoriler
Galeri

CES 2014 – Hem Kılıf Hem Batarya Hemde Harici Hafızalı iPhone Kılıfları: Mophie Space Pack

iPhone İçin Büyük Bir Gelişme

CES 2014 teknoloji fuarında ürünlerini görücüye çıkaran markalardan birisi de Mophie oldu. Tanıttığı iPhone kılıfları oldukça ilgi çekici. Daha önce bataryalı kılıf üreten Mophie firması bu kılıflara birde harici hafıza ekledi. Şarjınız bittiğinde devreye giren batarya ile beraber 32 GB hafızaya kadar ek hafıza da imkanı da sunuyor.

Mophie’den Yeni Bir Güçlendirici Aksesuar

Mophie firmasının Juice Pack batarya güçlendirici aksesuarı iPhone için en iyi batarya kılıfı olarak düşünülüyor. iPhone’unuzun normal şarjı bittikten sonra devreye giren batarya sayesinde cihazınızı daha uzun süre kullanabiliyorsunuz. Bugün CES’te Mophie’nin tanıttığı yeni batarya kılıfları oldukça dikkat çekti. ‘The Space Pack’ adını verdikleri bu yeni kılıf cihazınızın şarjını ikiye katlamakla kalmayıp kullanıcılarına ek bir hafıza da sağlıyor. Siyah ve gümüş renklerde bulunan Space Pack ile cihazınızın hafızasını32 GB’a kadar yükseltebiliyorsunuz. Bu kılıf cihazınızda takılı olduğu sürece 32 GB’lık hafızayı dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Space Pack iphone kılıfları

 

Mophie Space Pack  iPhone Kılıflarının Özellikleri ve Fiyatı

Mophie’nin Space uygulaması ile çalışan bu SSD Hard Drive’ı kılıfın içerisinde bulunuyor. Uygulamanın içine dilediğiniz dosyayı atabilir, isteğinize göre de dosyalar oluşturup kategorileyebilirsiniz. Cihazınızın hem bataryasını iki katına çıkaran hem de sizin için 32 GB’lık bir hafızaya sahip olan bu ürün hem ekstra bataryaya hem de hafızaya ihtiyacı olanlar için oldukça işe yarayacak gibi görünüyor. 14 Mart’ta satışına başlanacak olan ürünün ön siparişleri şimdiden başlamış bulunuyor. 16 GB’lık modelin fiyatı 149.95 dolar, 32 GB modelin fiyatı ise 179.95 dolar olarak belirlendi. Hem ekstra bataryaya hem de ekstra hafızaya ihtiyacı olan iPhone kullanıcıları için ürünün fiyatı bizce çok da pahalı sayılmaz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com